Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Biçerdöver trafiği tıkadı

Biçerdöver trafiği tıkadı

Erdek kent merkezine giren biçerdöver trafiği allak bullak etti.

Erdek kent merkezine giren biçerdöver trafiği allak bullak etti.
Erdek´ten adalara gitmek üzere Feribot İskelesi´ne ulaşmak üzere kent merkezine giren biçerdöver, yolun dar olması nedeniyle iskeleye ulaşmakta büyük zorluk çekti.
Erdek´e bağlı adalarda yer alan kırsal mahallelerde çiftçilerin buğdaylarını biçen biçerdöver ilçe merkezine girdi. Erdek ilçesinin en işlek caddesi olan Hükümet Caddesi´ne giren biçerdöver aracı, trafiği aksatarak yolun tıkanmasına neden oldu. Sürücülerin ve vatandaşların şaşkın bakışlarıyla bölünmüş dar yolda ağır bir şekilde seyreden biçerdöver, trafiği bir süre aksatarak işlek caddede uzun araç kuyruğu oluşmasına neden oldu. Trafiğe takılan sürücüler ve çevre esnafı ise öfkelerini gizlemeyerek, ´´Başka bir gün bu caddeden tren geçerse şaşırmamak gerek´ sözleriyle sitem ettiler.
Uzun bir süre devam eden bu karmaşaya trafik ekipleri ve çevre esnafı müdahale ederken, biçerdöver aracının orta refujda bulunan aydınlatma direklerine zarar vermemesi için yoğun çaba harcandı.
Bu yaşanan olay, RO-RO taşımacılığının ivedilikle Erdek Kent Merkezi´nden Edincik altına taşınması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler: Biçerdöver trafiği tıkadı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı