1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyribey, Akyaka-Kars Treni için TCDD ile görüştü
Beyribey, Akyaka-Kars Treni için TCDD ile görüştü

Beyribey, Akyaka-Kars Treni için TCDD ile görüştü

Akyaka Kars Tren seferlerine ilişkin AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü ile görüşme sağlayarak, seferlerin yeniden devam etmesi için çalışmaların 1 aylık süre içerisinde bitiril

A+A-

Demiryolu hattındaki seferlere ara verilmesinin nedeninin güzergahtaki bir köprünün onarım ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Beyribey, bu süre zarfında alternatif bir yolun kullanılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi; “Akyaka tren hattında banilyö trenimiz var. Yolcuların seferlerinde kullanılan bu trenimiz oldukça konforlu. Bu seferlerin yapıldığı güzergahta bulunan bir köprümüz mevcut ve bu köprünün onarıma ihtiyacı var. Bunun içinde bir aylık bir süreye ihtiyaç var. Bizzat Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü ile bu yol güzergahının bu zaman zarfında başka bir taraftan kullanılma ihtimaline ilişkin görüştüm ama Devlet Demir Yolları’nın bu güne kadar öyle bir uygulaması olmamış, bu nedenle en kısa sürede gereken çalışma yürütülerek 1 aylık süre sonrasında yeniden seferler devam edecek.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.