Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Beyonce ve Jay-Z konserine bedava bilet
        1

        Amerikalı pop yıldızı Beyonce ve eşi Jay-Z’nin “On the Run 2’ adını verdikleri dünya turnesi bekledikleri gibi geçmiyor. Çift, İskoçya’da beklediği ilgiyi bulamadı.

        2

        Daily Mail Gazetesi’nin haberine göre, Glasgow kenti stadyumuna yeterince seyirci gelmeyeceğini gören konser organizatörleri, stadın otoparkında binlerce bileti bedava dağıttı.

        3

        Görgü tanıklarının ifadelerine dayandırılan habere göre, organizatörler, konserde sahne önünün boş kalmaması için de ucuz bilet alanların buralara oturmalarına izin verdi.

        4

        SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

        Konserin bilet fiyatları 300 ile 3 bin TL arasında değişiyordu. Çift bedava bilet iddialarına ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.

        5

        10 yıldır evli olan 3 çocuk sahibi çift, konser turnesini, “Ayrılıyorlar” dedikodularına cevap olarak kullanıyordu. Nisan ayında başlayan turnenin ilk ayağında çift sahnede “nikâh tazelemişti”.

        6

        İkili, Galler’in başkenti Cardiff’te sahneye çıkmadan önce, geçen yılın haziran ayında dünyaya gelen ikiz çocukları Rumi ve Sir’ün yeni fotoğraflarını sahneye kurulan dev ekranda paylaşmıştı.