Advert

Beyoğlu'ndan, kelebek hastası kardeşlere destek

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kelebek hastalığı tedavisi gören İrem ve Sümeyye Taban kardeşleri ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Beyoğlu'ndan, kelebek hastası kardeşlere destek
Bu içerik 4362 kez okundu.

Ergani ilçesinde yaşayan Taban ailesinin kelebek hastalığı tedavisi gören İrem (7) ve Sümeyye (5) kardeşlerini Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, beraberindeki eşi Dürdane Beyoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Akar ve AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan ile birlikte destek ziyaretinde bulundu. Kardeşlere geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Beyoğlu, İrem ve Sümeyye için genç odası takımı ve oyuncak hediye etti. 
Kelebek hastası kardeşlerle yakından ilgilenerek moral veren Başkan Beyoğlu, "Biz insani görevimizi yaptık. Çocuklarımızı ziyaret etme sözü vermiştik. Bugün bunu yerine getirdik. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Allahtan şifalar diliyoruz. Çocuklar mutlu olursa dünya mutlu olur. Bize onların sağlığı ve duaları yeter" ifadelerini kullandı.
Taban ailesi ise Başkan Beyoğlu'na yaptığı destek ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. 
ÇOCUKLARA FUTBOL TOPU VE OYUNCAK
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Taban ailesine yaptığı ziyaretin ardında aynı mahallede oturan çocuklara futbol topu ve oyuncaklar hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var