BEYLİCE MAHALLESİ KÖY KONAĞI HİZMETE GİRDİ

Hendek Belediyesinin Mahallelere köy konakları için verdiği destek sonucu Beylice mahallesindeki köy konağı hizmete girdi.

BEYLİCE MAHALLESİ KÖY KONAĞI HİZMETE GİRDİ


Hendek Beylicedeki Köy konağı açılışına Hendek Kaymakamı Orhan Burhan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Tüm Muhtarlar derneği Başkanı Emin Kula, Belediye Başkan vekilleri Ahmet Kavakcı, Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Garnizon Komutanı Deniz Kün, Hendek Muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdi

Beylice mahallesi Muhtarı Erol Akar verdiği bilgide ‘’ Belediyemizin bölge muhtarlarına yapmış olduğu köy konağı, Aile Hekimi, Muhtarlığa hizmet binası için belediyemize çok teşekkür ederim , hizmetleri ile bizi böyle bir konağına bizi kavuşturduğu için belediyemize köyüm adına ve çevre köyü muhtarları adına çok teşekkür ediyoruz. inşallah Bizden sonra da herkese burada hayırlı vazifeler yapmak nasip olsun’’ şeklinde konuştu.

Beylice’ de Merkez Köy konağı olarak hizmete giren yaklaşık yüz metre karelik bina çevre mahalle muhtarları tarafından da kullanılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184