Beykoz Devlet Hastanesi'nde hareketli günler başladı

  • 0
  • 16498
Beykoz Devlet Hastanesi'nde hareketli günler başladı
Beykoz Devlet Hastanesi'nde hareketli günler başladı
Beykoz Devlet Hastanesi'nde hareketli günler başladı

Geçtiğimiz yılın mart ayından beri çalışmaları devam eden Kovid-19 aşısı Beykoz'da sağlık personeline uygulanmaya başlandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de yaşamı olumsuz etkileyen Kovid-19 salgınına karşı ülke genelinde başlatılan aşı uygulaması Beykoz'da da gündemin ilk sırasına yerleşti.

Beykoz Devlet Hastanesi'nde kurulan on poliklinikte sağlık personeline Kovid-19 aşı uygulaması başladı. Beykoz Devlet Hastanesi'nde ilk aşı hastane Başhekim Op. Dr. Süleyman Erdoğdu'ya yapıldı.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu aşı uygulamasının ardından yapmış olduğu açıklamada, sağlık personelinin perşembe ve cuma günü aşılanmasını tamamlamayı planladıklarını ve hafta sonu vatandaşlara aşı uygulamasına başlanacağını belirtti.

Vatandaşlara yönelik yapılacak aşı uygulamasında önceliğin riskli gruplarda olduğunu belirten Süleyman Erdoğdu, hastanenin hafta sonu da açık olacağını ve vatandaşlara aşı yapılacağını söyledi.

Aşı uygulamasının Beykoz'da Kavacık Medistate Hastanesi, Beykoz Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezlerinde yapılacağını, bu merkezlerin hafta sonu da açık olacağını kaydeden Başhekim Erdoğdu, ilk doz aşı yapılmasının ardından ikinci doz için sistemin 28 gün sonraya otomatik olarak randevu verdiğini ilk doz için vatandaşın e nabız üzerinden randevu alması gerektiğini ifade etti.

Bugün sabah saatlerinde Beykoz Devlet Hastanesi'nde sağlık personeli için başlayan Kovid-19 aşılaması nedeniyle kısa süreli bir yoğunluk yaşandı. Beykoz Devlet Hastanesi'nde, Başhekim Erdoğdu'nun ardından, Başhekim Yardımcısı Oğuz Ayhan ve diğer yöneticilerde aşı olan ilk grup arasında yer aldı.

Beykoz Devlet Hastanesi'nin bir çok doktor, hemşire ve diğer sağlık personeli de büyük oranda Kovid-19 ilk doz aşısını oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da teyit alarak, perşembe veya cuma günü sağlık personelinin aşılanmasına başlanacağını söylemişti.

Haber Merkezi

Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası kitabı raflarda
Önceki Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası kitabı raflarda
Ümraniye'de bir araca silahlı saldırı düzenlendi
Sonraki Ümraniye'de bir araca silahlı saldırı düzenlendi
Yorumlar (0 Yorum)

Bu içeriğe yorum yapılmadı, yorum yapmak ister misin?

Yorum Yaz