Beykoz Belediyesi 554 bin TL’lik çikolata mı aldı?

  • 4
  • 21421
Beykoz Belediyesi 554 bin TL’lik çikolata mı aldı?
Beykoz Belediyesi 554 bin TL’lik çikolata mı aldı?

Sözcü Gazetesi Beykoz Belediyesi’nin 2019 yılı için 554 bin TL’lik çikolata aldığını iddia etti. Bu alımında seçimden 5 gün önce yapıldığını söyledi.

Haberde, Çelikbilek döneminde yapılan ihalelerin ve alım ürünlerinin yeni Başkan Murat Aydın’a kaldığı kaydedilirken, Çelikbilek’in Beykoz Belediyesi’ni 148 milyon lira borçla devrettiği yazıldı.

Yine aynı haberde Beykoz Belediyesi’nin, kek, pasta, sandviç, cevizli baklava, fıstıklı baklava, simit ve poğaça ihalesi yaptığını ve bu ürünler için Çengel Gıda’ya 324 bin TL ödediğini iddia etti.

Ardından yine 2019 yılı için Ekşioğlulları Organizasyon firmasından 230 bin TL’lik kutu çikolata alındığı yazılan haberde söz konusu bu alımlar için 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nden 5 gün önce sözleşme imzalandığı kayıtlara düşüldü.

Yeni Başkan Sözleşmeleri iptal etmedi

Sözcü gazetesi ayrıca, 465 milyon TL bütçesi olan Beykoz Belediyesi’nin, toplamda 2019 yılı için 554 bin TL’lik ikramlık ürün alımında bulunduğunu not düştü.

Beykoz kamuoyu ise Belediye Başkanı Murat Aydın'ın bu iddiaların doğru olup olmadığını açıklamsı gerektiği yorumunu yaptı.

Haber Merkezi

AK Parti Beykoz'un bayram ziyaretleri
Önceki AK Parti Beykoz'un bayram ziyaretleri
Kırmızı Beykoz
Sonraki Kırmızı Beykoz
Yorumlar (4 Yorum)

mehmet CAN (5 yıl önce)

Sözü edilen haber için eğer bu iddalar doğru değil ise Beykoz belediyesi eski ve yeni başkanları tekzib yayınlamak zorundadır aynı zamanda idda doğru değilse haberi yapan ve yayınlayanlarla alakalı gerekli hukuki işlemler hemen başlatılmalıdır haber doğru ise savcılık makamları görevi kötüye kullanıldığı gerekçesi ve belediyeyi zarara uğrattıkla için kamu davası açılmalıdır.

İbrahim (5 yıl önce)

Ohhhh helal olsun yemiyenin malını yerler

Sahin (5 yıl önce)

Nalet gelsin sana yediğin paralar çoluğundan çocuğundan çıksın yücel bütün beykoz u dolandır di birde devleti dolandırıp kendi yandaşlarına peşkeş çekmiş

Büyük beykoz (5 yıl önce)

Sanki kurumsal şirket kimin parasıyla kime hediye vermiş çelikbilek zehir zıkkım olsun alana değil tabi verene

Yorum Yaz