Beyaz Show yayından kaldırıldı iddiası sosyal medyayı salladı

Beyaz Show yayından kaldırıldı iddiası sosyal medyayı salladı

Kanal D ile özdeşleşen Beyaz Show'un yayından kaldırıldığı haberi sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Trend Topic ( en çok konuşulan konu ) olan Beyaz Show'un ekranlardan tamamen mi çekildiği yoksa başka bir kanalda mı yoluna devam edeceği ise merak konusu oldu.

1996 yılında ekran macerasına başlayan,  Beyaz Show programıyla milyonların tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Beyazıt Öztürk, kulislerde dolaşan iddialara göre Kanal D macerasını bitirdi ve Beyaz Show ekranlara veda etti.

Habertürk yazarı Mustafa Doğan televizyon ekranlarının en uzun soluklu talk show’u Beyaz Show’un Kanal D’deki macerasının resmen bittiğini yazdı. Doğan, Beyazıt Öztürk’ün satış nedeniyle tadının kaçtığını, yeni sezonda ekranda olmak istemediğini söyledi.

Kanal D ekranlarında yer alan Beyazıt Öztürk, iki yıl önce aldığı bir kararla canlı yayınlarını bitirmiş ve bant yayınıyla seyircisinin karşısına çıkmıştı.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışının ardından birçok medya çalışanı işten çıkarılmıştı.

Habertürk yazarı Doğan'ın, ''Beyaz Show defteri kapandı!'' başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

Kanal D’nin simge programlarından, olmazsa olmazlarındandı ‘Beyaz Show’.

Son yıllarda eski tadını vermiyordu belki ama alternatifi de yoktu.

Beyaz zaman zaman yorulduğunu hissettirse de cuma akşamlarının tadı tuzuydu.

İşte ekranlarımızın en uzun soluklu talk show’unun Kanal D macerası resmen bitti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN