Arınç: Galatasaray takar da biz takamaz mıyız

Arınç: Galatasaray takar da biz takamaz mıyız

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ak Parti'nin 7 Haziran'da 4'üncü yıldızı takacağını belirterek, Galatasaray benzetmesi yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ak Parti'nin 7 Haziran'da 4'üncü yıldızı takacağını belirterek, "Üç genel seçimin galibiyiz. Altın kemer bizde. Şimdi 4'üncü yıldızı takacağız. Galatasaray takar da biz takamaz mıyız" dedi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Manisa'daki 2 günlük çalışma programı kapsamında Köprübaşı İlçesi'nde toplu açılış törenine katıldı.

3 tane başpehlivanlık kazandık

Ak Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde her seçimden başarı ile çıktığını söyleyip, "Her girdiğimiz seçimden başarıyla çıkıyoruz" diyen Arınç, "Arada bir Kırkpınar'a da giden var mıdır? Sanki var gibi hatırlıyorum ben. 3 defa başpehlivan olursan altın kemeri alırsınız kardeşim. 3 tane başpehlivanlık kazandık. 2002-2007-2011'de altın kemer bizde. 7 Haziran'da şimdi dördüncü yıldızı takacağız. Galatasaray takar da biz takamaz mıyız? Beşiktaş'ta takar, Fenerbahçe'de takar. 7 Haziran'da tekrar daha güçlü olarak iktidara geleceğiz" dedi.

MANİSA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN