Proje ile ilgili açıklama yapan CHP Besni Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Satıcı; "Eğitime verdiğimiz önemi taçlandırmak ve bu konuda daha önemli noktalara ulaşabilmek amacıyla  başlattığımız  "Bir Öğrenci Bin Hayat" projesini  üniversiteye hazırlık  soru bankası ve konu anlatımlı 550 adet kitap ile başlattık. Projenin geniş kapsamlı çalışmaları olacağından desteklerinizi bekleriz.

Eğitim bayramını Türkiye'de ve dünyada tek kutlayan ilçe olmamız eğitime ne kadar önem verdiğimizin en belirgin göstergesidir. Biz CHP Gençliği olarak bu konuda üzerimize görev alındık. Eğitim adına yapılabilecek her icraatta bulunmak ve eğitim uğruna bir çivi bile çakılacaksa çekiç olmak isteriz. Unutmayalım ki eğitimsiz bir toplum gelişemez. Bu sebeple güzide memleketimizin güzel insanlarını kitap projemiz için desteğe davet ediyoruz. Merkez, köy, kent, kasaba gibi yerleşim alanlarını ayırt etmeksizin elimizdeki bütün imkanlar ile dolaşarak kitapları dağıtıyoruz. Eğitimde daha ileri noktalara gitmemizin hiç bir engeli yoktur. Bu konuda hassasiyet sahibi olduğumuz aşikardır. Şimdiden bizlere destek olacak tüm halkımıza teşekkürlerimi sunarım.

Kitap projesi hakkında bilgi  almak isteyenler  0 530 849 98 76 nolu numarayı arayarak benimle irtibata geçebilirler" dedi.