Haberler

Beşiktaş, Evinde Konuk Ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 Yendi

Güncelleme:

Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Fenerbahçe'yi, Quaresma (2) ve Vida'nın attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

PERDEYİ FERNANDAO AÇTI

Karşılaşmanın 8. dakikasında Fenerbahçe Fernandao ile öne geçti. Sağ kanattan gelişen sarı-lacivertliler atağında Isla'nın pasına hareketlenen Dirar ceza sahasına yerden ortasını yaptı. Fabri'nin çeldiği topu Giuliano kaleye gönderdi. Vida'dan seken top Fernandao'nun önüne düştü ve Brezilyalı futbolcu sert bir vuruşla takımını Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçirdi.

İSMAİL KÖYBAŞI OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Zorlu mücadelenin 32. dakikasında İsmail Köybaşı sakatlanarak oyun alanını terk etti. İsmail'in yerine oyuna Şener Özbayraklı dahil olduç

BEŞİKTAŞ, QUARESMA İLE BERABERLİĞE YAKLAŞTI

35. dakikada Ricardo Quaresma gole çok yaklaştı. sağ kanatta topla buluşan yıldız futbolcu rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girdi. Portekizli yıldız ayağının dışıyla mükemmel bir vuruş gerçekleştirdi fakat Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Kameni topu kornere yumruklamayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Karşılaşmanın 49. dakikasında Beşiktaş Vida ile beraberliği yakaladı. Sağ taraftan kullanılan kornerde Quaresma topu Gökhan Gönül ile buluşturdu. Gökhan'ın kestiği ortaya iyi yükselen Vida düzgün bir kafa vuruşu ile takımına beraberliği getirdi: 1-1.

MEDEL ÇİZGİDEN ÇIKARDI

52. dakikada defansın arkasına atılan topa hareketlenen Fernandao, Fabri'nin kalesini terkettiğini görür görmez meşin yuvarlağı kaleye göndermek istedi. İspanyol kaleciden seken top Mehmet Topal'ın önüne düştü. Tecrübeli futbolcu aşırtma bir vuruş gerçekleştirdi fakat Beşiktaş'ın Şilili futbolcu Medel topu kale çizgisi üzerinden kafasıyla uzaklaştırdı.

NEGREDO'NUN KAFASI KAMENİ'DE KALDI

Karşılaşmanın 72. dakikasında sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan Gönül ortasını yaptı. Oyuna Vida'nın yerine dahil olan Negredo kafa vuruşunu yaptı fakat top Kameni'de kaldı.

QUARESMA HARİKA BİR GOLLE BEŞİKTAŞ'I ÖNE GEÇİRDİ

Zorlu mücadelenin 77. dakikasında hızlı gelişen Beşiktaş atağında Negredo, Josef de Souza ile girdiği ikili mücadelede ayakta kaldı. İspanyol golcü ceza sahası içinde topu Quaresma ile buluşturdu. Yıldız futbolcu ayağının dışıyla muhteşem bir vuruş yaptı ve takımını Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçirdi.

QUARESMA SKORU BELİRLEDİ

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında hızlı gelişen Beşiktaş atağında Quaresma muhteşem bir vuruş ile kendisinin ikinci Beşiktaş'ın 3. golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

Fanatık Fenerli:

Hakem sağolsun, yoksa beşiktaş bizi rüyasında bile yenemezdi.

1
8
yanıtYanıtla
BJK:

HAHAHAHAHAH HAKEM SAĞ OLSUN DEMİŞ YA ULAN SİZ VAR YA ÇOK EZİKSİNİZ YA

yanıt7
yanıt1
KIR ALİ:

Bir Beşiktaşlı olarak Bayern hezietinini hazmedemedim ve o yüzden Fereebahçeye''ye yenilseler diye . çok istedim. Olmadı.

0
6
yanıtYanıtla
DENİZ:

WİDA DELDİ GEÇTİ WİDA WİDA

4
0
yanıtYanıtla
fc:

Darısı gs ye

4
0
yanıtYanıtla
Reis:

Fenerbahçe resmen sahada yoktu. Takımlar arasında bariz bir kalite farkı var. Beşiktaşın Almanyada kazanma şansı ne kadarsa FBnin bu maç için şansı ondan çok az fazlaydı. Aykut teknik olarak çok noksan. Tüm maç Beşiktaşı izledi sadece ne bir karşı hamle ne bir nüans hiçbir şey yapamadı.

3
0
yanıtYanıtla
Reis:

Şenol hoca şaşırtıcı bir şekilde göz doldurdu. Oğuzhan sakatlanınca 11 kısıtlı şekilde kuruldu, belki daha iyi olabilirdi ama başladığı 11i çok iyi yönetti. Tosici sola Babel ve Adrianoyu ileri çekmesi oyunun seyrini değiştirdi. Vidayı çıkarıp Negredoyu alması ise kesinlikle Şenoldan beklenmedik kalitede bir değişiklikti. Anlaşılan Aykutla rekabeti Şenola can verdi. Babel ve Medel takıma veerdikleri rotasyon gücüyle gerçekten vazgeçilmiyecek kalitedeler. Q7 ise bugünün starıydı.

3
0
yanıtYanıtla
Görüyorsunuz:

Muhteşem besiktas , muhteşem şenol, bayern den ikinci maçta kaç yersiniz 8 nasıl iyimi huhaaaaaaaa

0
3
yanıtYanıtla
Kartal:

Bu yangı seni öldürür ya

yanıt1
yanıt0
Komik:

Düne kadar beşiktaşin münih karşısında ki mağlubiyete gülen fenerbahçeliler nerde? Artık düşünün beşiktaş sızı böyle yaptiysa münih sızı napardi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title