Arama Logo

Adebayor, Beşiktaş'a haber yolladı: "Ne öderseniz kabul!"




6
BURAK'A ALTERNATİF OLARAK...
Forvet bölgesinde Burak Yılmaz'ın yanına bir golcü daha almak isteyen Beşiktaş'ta flaş bir isim gündeme geldi!
BURAK'A ALTERNATİF OLARAK...
5
ADEBAYOR GÜNDEMDE

Harcama limitleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren ve 2.2 milyon TL olan limit dahilinde bir forvet kadrosuna katmak isteyen siyah- beyazlılar, bonservisi elinde olan Emmanuel Adebayor'u gündemine aldı.

ADEBAYOR GÜNDEMDE
4
"MADDİYAT PROBLEM DEĞİL"
Kayserispor'la sözleşmesini fesheden Emmanuel Adebayor'un Premier Lig'e döneceği iddia ediliyordu. Ancak Togolo golcünün, Beşiktaş'a haber gönderdiği, siyah- beyazlı formayı giymek için maddi açıdan sorun çıkarmayacağını söyledi.
\
3
"NE ÖDERSENİZ KABUL"
Teknik direktör Abdullah Avcı'ya daha önce Başakşehir'de beraber çalışan Adebayor'un, "Beşiktaş'ın mali durumu hakkında bilgim var, bana ne ödeyebilirlerse kabul ediyorum. Kariyerimin son döneminde şampiyonluk yaşamak istiyorum" diyerek mesaj gönderdiği bildirildi.
\
2
BEŞİKTAŞ'IN BÜTÇESİ İSE...

Beşiktaş'ın elinde şu anda sadece 280 bin euro'luk bir transfer bütçesi var. 31 Mayıs'a kadar herhangi bir açılma olursa siyah-beyazlıların Togolo golcüye bir sözleşme önerebileceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'IN BÜTÇESİ İSE...
1
AVCI ONAYI VERİRSE...
Abdullah Avcı'nın da bu transferi onaylaması durumunda Emanuel Adebayor, ligin ikinci yarısında siyah-beyazlı formayı giyebilecek.
AVCI ONAYI VERİRSE...