MENÜ

Beşiktaş'ta büyük zirve 23 Aralık'ta

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde yapılacak hamleler, Sivasspor’la gelecek hafta oynanacak lig maçının ardından netleşecek. Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, özellikle Şampiyonlar Ligi’ndeki büyük hedefler için takıma yapılacak takviyeleri belirleyecek.

Beşiktaş'ta büyük zirve 23 Aralık'ta

Bu sezon 3 kulvarda da önemli hedefleri bulunan Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için düğmeye basacağı tarihi belirledi. Başkan Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son maçı olan 23 Aralık’taki Sivasspor mücadelesi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’le masaya oturacak. Temasa geçilen oyuncular ve hedeflerle ilgili olarak Güneş’i bilgilendirecek olan Başkan, ek olarak 65 yaşındaki hocanın bu konudaki taleplerini dinleyecek. Dinamo Kiev’le sözleşmesi sona eren Domagoj Vida’yla anlaşmaya vararak ilk transferini yapan Başkan Orman, ek olarak Şenol Güneş’ten takımdan gönderilmesini istediği oyuncuları kendisine iletmesini söyleyecek.

6 oyuncunun kaderi belirlenecek

Sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı kalan Veli Kavlak, Gökhan Töre ve Atınç Nukan’a ek olarak forma şansı bulamayan; Denys Boyko, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek gibi isimlerin de kaderi, bu görüşme sonrasında şekillenecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ