Beşiktaş'ta gözler Abdullah Avcı'da

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın koltuğu sallantıda... Yönetim ve Avcı'nın kısa süre içerisinde bir araya gelmesi bekleniyor

Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Beşiktaş'ta gözler Abdullah Avcı'da
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
23 Ocak 2020 10:39
Son güncelleme 23 Ocak 2020 10:55
Büyük umutlarla başlayan Beşiktaş - Abdullah Avcı beraberliği sallantıda... Sezona kötü başlayan daha sonra toparlanma sürecine giren Kara Kartal, son haftalarda yine başa döndü.

Son 9 resmi maçta sadece Gençlerbirliği'nin mağlup eden Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda 1. Lig ekibi Erzurum'a elendi. Camiada şok etkisi yaratan sonucun ardından gözler teknik direktör Abdullah Avcı'ya çevrildi.

"BEN BÖYLE TAKIM GÖRMEDİM"

Avcı'nın Erzurum maçında yedikleri 2. golün ardından yardımcı antrenöre dönüp 'Ben böyle takım görmedim" demesi yayıncı kuruluşun kamerasına takıldı. Maçtan sonra istifa sorularına yanıt veren Avcı, "Taraftar oyun bekler, skor bekler, aksiyon bekler. Taraftarın bu tepkiyi göstermesi normal. Ben olumlusunu ve olumsuzunu da yaşamış insanız, aklıselim insanlarız. Bir değerlendirme yapılır" diye konuştu.

TOPLANTIDAN NE KARAR ÇIKACAK?

Habertürk'ün haberine göre, Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör Abdullah Avcı, kısa süre içerisinde durum değerlendirmesi yapmak için toplanacak. Görüşmeden ayrılık kararı çıkabileceği belirtiliyor.

Sezon başında Beşiktaş'ın teknik direktörü olan Abdullah Avcı'nın 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

SERGEN v BEŞİKTAŞ: SICAK

Beşiktaş'ta kötü gidişe bir de Türkiye Kupası'nda Erzurumspor'a kaybedilmesi, Abdullah Avcı'yla yolların ayrılacağı iddialarını gündeme getirdi.  Sivasspor'la oynanan son lig maçında olduğu gibi bu maçın ardından da Sergen Yalçın sesleri yükselirken 3 yıllık sözleşmesi olan Avcı ile tazminat konusunda anlaşma sağlanması halinde yollar ayrılabilir.

Sergen Yalçın daha önce isminin Beşiktaş teknik direktörü olarak anılmasının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetmişti:

"Bu konulara bence çok girmeyelim. Şu anda bunlar çok konuşulacak konular değil. Herkesin kendi takımı var. Ben burada çalışıyorum. Oranın bir hocası ve başkanı var. Buranın da başkanı var. Hiç kimseye saygısızlık yapmayalım. O yüzden bu konulara fazla girmeyelim. Çünkü kimsenin faydasına olmaz."



Beşiktaş'ta yıllardır yöneticilik yapmış camianın duayen isimlerinden Metin Keçeli, Sözcü Gazetesi'ne konuştu.

Siyah-beyazlılar'da Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin, sıkıntıları bilerek korkmadan göreve geldiğini belirten Keçeli, "Çebi, iyi niyetiyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Fikret Orman bırakırken her şey gülistanlık değildi. Tüm kulüpler sıkıntıda. Koskoca Ali Koç, Fenerbahçe'yi kurtaramıyor hâlâ haber bekliyor. Galatasaray 'iyiyiz diyor' ama onlar da batakta. Çebi, ne yapsın!" dedi.

Abdullah Avcı'nın başarısız olduğunu belirten Metin Keçeli "İyi bir futbol adamı ve düzgün kişiliğe sahip olan Abdullah Avcı, Beşiktaş'ta görev almanın farkına varmalı. Avrupa'da kolay bir gruptan çıkamadı, liderin 10 puan gerisine düştü ve takım da iyi futbol oynamıyor. Başakşehir'de hesap soran yoktu ama burası Beşiktaş. Başarılı olmak zorundasın" değerlendirmesinde bulundu.



Tümü
 Reklam