Beşiktaş'ta 13. veda kapıda!

Sezona kabus gibi başlayan Beşiktaş'ta sakatlıktan dolayı düzenli olarak forma giyemeyen Georges-Kevin N'Koudou'nun transfer görüşmesi yapmasına izin verildi.

Beşiktaş'ta 13. veda kapıda!
Beşiktaş'ta 13. veda kapıda!
GİRİŞ 28.09.2020 14:39 GÜNCELLEME 28.09.2020 14:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lens ve Umut Nayir'in kadro dışı bırakılmasının ardından Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerin sayısı 4'e yükseldi. Beşiktaş'ta daha önce de Mirin ve Douglas kadro dışı bırakılmıştı.

 

 

TRANSFER İZNİ VERİLDİ

Sezonun üçüncü haftası olmasına rağmen 4 futbolcusunu kadro dışı bırakan Beşiktaş'ta bir flaş karar daha alındı ve Georges-Kevin N'Koudou'nun transfer görüşmesi yapmasına izin verildi.

 

 

1.6 MİLYON EURO MAAŞ

Beşiktaş'tan 1.6 milyon euro garanti maaş alan ve sakatlık süreçlerinden dolayı düzenli olarak forma giyemeyen N'Koudou'yu gözden çıkartan siyah-beyazlı yönetim, Fransız futbolcuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

2 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENTİSİ

İngiltere Championship takımlarından QPR ile görüşmelere başlayan N'Koudou, Beşiktaş'a 2 milyon euro (Bonservisinin %50'si Tottenham'da) bonservis bedeli getirmesi durumunda Ümraniye'ye veda edecek.

YORUMLAR 2
  • recep altın 3 yıl önce Şikayet Et
    kaleci şart. kaleci olmazsa olmaz. bir kaleci 3 haftada sadece 2 kurtarış yapıp 6 gol yiyorsa kalecide sorun var demektir. bakın gs ye tecrübeli ve devamlılığı olan türk bir kaleci aldı ve 3 haftada 10 kurtarış yapdı. BUKADAR BASITMIŞ
    Cevapla
  • Musa altun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi tane iyi oynayan adam var onuda gönderin
    Cevapla