Flaş iddia: "Tolgay Arslan bedava gidebilir"

Beşiktaş orta sahasının yıldız ismi, alacaklarının 30 gün içerisinde ödenmesi için ihtarname gönderdi. Tolgay Arslan'a bu süre içerisinde ödeme yapılmazsa futbolcu bedelsiz serbest kalabilecek.

Haber; Milliyet
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Flaş iddia: 'Tolgay Arslan bedava gidebilir'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
23 Ekim 2018 05:16
Son güncelleme 23 Ekim 2018 13:25
Mali konularda büyük sıkıntı içerisinde bulunan Beşiktaş'a bir darbe de Tolgay Arslan'dan geldi.

Türk vatandaşlığının yanında başka bir ülkeyle de bağı bulunan çifte vatandaş gurbetçiler, siyah-beyazlıların başını ağrıttı.

Dövizden Türk Lirası'na geçiş konusunda kulüple sıkıntıları bulunan futbolculardan Tolgay Arslan ile Oğuzhan Özyakup da UEFA'ya gönderilen "Borçsuzluk" kağıdına imzasını koymadı. Üstelik Tolgay, bununla da yetinmeyerek, TFF nezdinde ihtarname gönderdi.

Geçmiş dönem alacaklarının 30 gün içerisinde ödenmesi için noter kanalıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran siyah-beyazlı futbolcuya, bu süre içinde ödeme yapılmadığı taktirde Tolgay bedelsiz serbest kalabilecek. Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 28. maddesine göre, ödeme alamayan futbolcuların 7 gün içinde fesih hakkının bulunduğu belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ;

"Dün; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız hakkında bazı televizyon programlarında ödemeler ve sözleşmelerle ilgili yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı açıklamamızın ardından, bugün, gazetelerde Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan ile ilgili iddialara yer verilmiştir.

Bu iddiaların doğru olmadığını tekrar eder, taraftarlarımızın Lig ve Avrupa'daki önemli maçlarımız öncesinde basın yayın organlarında yer alan bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla, Beşiktaş JK"




Tümü
 Reklam