MENÜ

Beşiktaş'ın transfer hattı

Siyah-Beyazlı takımda transfer hareketliliği şimdiden hız kazandı...

Beşiktaş'ın transfer hattı

Arsenal’in gözü Cech’te

Siyah-Beyazlılar’ın radarında bulunan Chelsea’li Petr Cech için bir diğer Ada ekibi Arsenal’in girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi. İngiliz Daily Mail Gazetesi’nin haberine göre, 32 yaşındaki kaleci için olan isteğini resmiyete dökmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar’ın, bu konuda ısrarcı olduğu bildirildi. Bu transfer konusunda ilk etapta Chelsea’den İngiliz basını kanalıyla olumlu geri dönüşler alan Kara Kartal’ın, Arsenal’in atağa geçmesinin ardından temaslarını artıracağı ifade edildi.

Kartal’dan Prödl açıklaması geldi

Beşiktaş’ın, Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen’in deneyimli savunmacısı Sebastian Prödl’la anlaştığı iddia edilmişti. Avusturyalı futbolcuyla 3 yıllık anlaşma yapıldığının Alman basınında yer almasının ardından yönetimden konuyla ilgili olarak ilk açıklama geldi. Bu oyuncunun ara transfer döneminde kendilerine önerildiğini belirten Siyah-Beyazlı idareciler, stoper hattındaki tercihlerini Alexander Milosevic’ten yana kullandıklarını ve bu konuyu kapattıklarını açıkladı.

Danny’nin favorisi Beşiktaş

Siyah-Beyazlılar, Rusya Premier Lig ekibi Zenit’in Portekizli yıldızı Danny’yi transfer listesine eklemişti. Takımıyla sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmama kararı alan 31 yaşındaki futbolcu için nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncudan transfer konusunda olumlu geri dönüş almıştı. Danny’nin geleceği hakkında haber yapan Portekiz’in en önemli gazetelerinden Abola da, bu konuda Beşiktaş’ın diğer taliplerden bir adım daha önde olduğunu yazdı.

Beto’ya ‘teklif var’ iddiası

Vodafone Arena’ya yenilenmiş ve güçlü bir kadroyla çıkmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın, kaleci transferi konusunda Petr Cech’le beraber Sevilla’lı Beto’yu da takibe aldığı iddia edildi. İngiliz spor sitesi Sports Mole’ün haberine göre, sezon sonunda takımıyla sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Portekizli kaleci için Beşiktaş’ın temasta bulunduğu ve şimdiden ön anlaşma için teklif sunduğu öne sürüldü.

Porto, Opare’yi geri istiyor

Ara transfer döneminde Daniel Opare’yi satın alma opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar Beşiktaş’a kiralayan Porto, takımın bir diğer sağ beki Danilo’yu Real Madrid’e satmasının ardından oyuncusunun peşine düştü. 24 yaşındaki yıldızı geri almanın planlarını yapan Portekiz temsilcisinin bu konuda Beşiktaş cephesinden anlayış beklediği iddia edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ