Haberler

Beşiktaş'ın olağanüstü kongreye gideceği iddia edildi

Güncelleme:

Beşiktaş yönetiminin mal satışı için Mart başında olağanüstü kongreye gideceği iddia edildi. 6.5 milyarlık geliri ipotekli olan Beşiktaş'ın, yaklaşık 500 milyon dolar borcu bulunuyor.

Beşiktaş, mali krizi aşmak için olağanüstü kongreyi gündemine aldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, yaklaşık 500 milyon doları bulan borcu kapatmak için olağanüstü kongre yaparak, mal satışı için üyelerinden yetki istemeyi planlıyor. Kongrenin Mart ayında yapılması öngörülüyor. Geleceğe ait 6.5 milyar liralık geliri ipotekli olan, futbolculara ve teknik heyete ödeme güçlüğü çeken siyah beyazlı yönetim, krizden çıkış için çare arıyor. Yönetimin masasında iki plan bulunuyor.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN 1. PLANI

Ziraat Bankası'nda 200 milyon dolar kredi temin etmek. 200 milyon dolarlık gayrimenkul satışı yapmak. Yönetim ve kampanyalar eliyle 100 milyon dolarlık kaynak yaratmak.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN 2. PLANI

400 milyon dolarlık mal satışı gerçekleştirmek. Yönetim ve kampanyalar eliyle 100 milyon dolarlık kaynak sağlamak.

EN KIYMETLİSİ FULYA YERLEŞKESİ

Beşiktaş'ın elindeki gayrimenkullerden en kıymetlisi altyapı tesislerinin de bulunduğu Fulya yerleşkesi. Akaretler'deki eski kulüp binası ve Aşçıoğlu Plaza'daki daire ve dükkan alanları da diğer satılabilir mülkler arasında.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (40)

Koma:

Kapatın gitsin en iyisi

7
3
yanıtYanıtla
hee:

ağlayan gelmesin. kim taliscayı alacaksa o gelsin. ağladıktan sonra öyle başkanlığı bende yaparım herkesde yapar. kim iyi iş yapacaksa o gelsin.

6
3
yanıtYanıtla
HE YAA:

boş konuşuyorsun, külüp eski başkan bitirmiş, kazanacağı paralara bile el konulmuş, bu takımı alp yapıdan gençler kurtarır, taliska iyi bir futbolcu ama parayı seviyor, şu an taliskaya para verecek külüp TÜRKİYEDE yok

yanıt2
yanıt0
düşünen insan:

işi zor beşiktaşın sadece beşiktaşın değil diğerlerinin de

8
0
yanıtYanıtla
ibrahim.:

Fikret Orman bir hesap versin onun dönemindeki onca gelire ragmen akıl fkir almaz borç nasıl oldu. Süper lig takımları 300 bin 500 bin euroya çok kaliteli FUTBOLCU alıp oynatırken milyon euroları bu futbol cahillerine nasıl verdiler nasıl ödediler

7
0
yanıtYanıtla
1903:

Bunları zamanla satın alan kişilerin kemikleri sızlayacak. Kulübü bu hale sokanlar Allahınızdan bulun Devlet bu işlere el atmalı. Kulübü borça sokanların servetleri incelenmeli ve kulübü borca soktuğu kadar mal varlığına el konulmalı.

6
1
yanıtYanıtla
herif:

GS başkanı aglıyor FB başkanı ağlıyor trasafer izni alıyor BJK başkanı ağlamıyor izin alamıyor ağlalayana MEME var ağlamayana meme yok

6
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Iflas bayragini cekersiniz insallah.

2
4
yanıtYanıtla
1903:

Kınayı ben yakarım sana

yanıt4
yanıt0
ADAM GİBİ ADAM:

Bu nasıl borç kardeşim ? Ülke dış borcu mübarek

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title