Haberler

Beşiktaş'ın Eski Oyuncusu Filip Holosko: VAR'ı Sevmiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı mücadeleyi Vodafone Park'ta takip eden Filip Holosko, "Ben VAR'ı sevmiyorum." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini Dorukhan ve Mustafa Pektemek kaydederken, Trabzonspor'un golleri Rodallega ve Nwakeame'den geldi.

"BEŞİKTAŞ ŞANSLI OLSA KAZANIRDI"

Maç sonunda TRT Spor'a konuşan Filip Holosko, "Güzel bir maç oldu. Beşiktaş inşallah şampiyon olur. Ben VAR'ı sevmiyorum. Dünya Kupasında başladı, Avrupa'da başka ülkede var mı bilmiyorum ama burada uygulanıyor. Beşiktaş biraz şanslı olsa bugün kazanırdı. Stat çok iyi, taraftar da her zaman olduğu gibi muhteşemdi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Filip Holosko Vodafone Park Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

HADİLEN:

Çakala bak neden sevmediğini de açıklasaydın.

11
3
yanıtYanıtla
cem:

aleyhine olunca sevmezsin tabi

10
3
yanıtYanıtla
Kartalbaba:

Trabzonun kalecisini kutluyorum bizim kaleciyi de kınıyor ve kızıyorum adeta bomba iki şut geldi ikiside gol, Utkuda bu kadar ısrar edilse belki iyi işler çıkartırdı

5
1
yanıtYanıtla
T_UTKU''LUYUZ:

katılıyorum sana kardeşim. bu gençlerin şans bulması için illaa şampiyonluk iddiasını kaybetmemiz mi gerekiyor. bu çocuklara güvenelim , onları kazanalım artık.

yanıt2
yanıt0
Karalastikli:

Neden sevmiyorsun. Nasılsa var daki trabzon düşmanı cüneyt çakır kör. 2 kırmızı kartı yerdi bjk, 1 penaltısı var trabzonsporun, hele hele 2. gül başlangıcında kornere çıkan topun serbest vuruşunda karar yanlış. Neden sevmezsin bre ecdebi.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title