Flaş transfer! Beşiktaş'ın listesindeki Leroy Fer kimdir?

Flaş transfer! Beşiktaş'ın listesindeki Leroy Fer kimdir?
Önümüzdeki sezon Sergen Yalçın ile birlikte şampiyonluğa oynamak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Leroy Fer sesleri giderek artıyor. Curaçao asıllı Hollandalı futbolcu için temaslarını sürdüren siyah beyazlılar bonservis de ödemeyek. Taraftarlar da bu transfer için heyecanlanmaya başladı. Peki Leroy Fer kimdir? İşte detaylar...

Türkiye ile Hollanda arasındaki transfer görüşmeleri bu yaza damga vuracak gibi görünüyor. Edgar Ié ve Oğuzhan Oğuzhan Özyakup'u kiralayan Rotterdam Feyenoord'da forma giyen Leroy Fer'i Beşiktaş istiyor. Diğer yandan Portekizli savunmacı için Nicolai Jorgensen takası iddiaları sütunları doldurdu. Siyah beyazlı yönetim ise Fer'in transferi için girişimlerini sıklaştırdı. Hollanda basını da bu anlaşmanın yapılabileceğine dair haberler yazıyor.
 


Önemli teklif geldi!

Ülke basınında yer alan gelişmelerde Leroy Fer'in Türkiye'den önemli bir öneri aldığını ve kariyerini İstanbul'da sürdürebileceği yönünde iblgiler verildi. Beşiktaş'ın müzakereleri başlattığı ve resmi imzaya çok yakın olduğu aktarıldı. Ayrıca ekonomik olarak iyi günler geçirmeyen Feyenoord'un deneyimli oyuncuyu kadrosunda tutamayacağı dile getirildi.

leroy fer


Leroy Fer kimdir?

Tam adı Leroy Johan Fer olan yıldız futbolcu, 5 ocak 1990 tarihinde Hollanda'nın Zoetermeer kentinde dünyaya geldi. İki ayağını da kullanabilen orta saha oyuncusu futbola Feyenoord'un altyapısında başladı ve burada profesyonelliğe imza attı. İlk transferine Twente ile imza attı. 2013 yılında Norwich'in yolunu tuttu. Swansea ve QPR formalarıyla Ada kariyerini sürdürdü. Sezon başında yetiştiği kulübe geri döndü. İptal edilen Eredivisie'de 23, diğer kulvarlarda ise 34 müsabakaya çıkan Fer, 5 gol atıp 2 de asist yaptı. Hollanda Milli Takımı formasını da 11 defa terletip 1 kere de rakip fileleri havalandırdı. Kariyerinde 1 Hollanda Kupası şampiyonluğu bulunuyor. 1.88 cm boyundaki 30 yaşındaki tecrübeli yıldız orta saha merkezinin her kademesinde forma giyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.