Haberler

Beşiktaş Taraftarı, İsmail Köybaşı Tezahüratında Bulundu

Güncelleme:

Beşiktaş-Fenerbahçe maçından önce siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcu İsmail Köybaşı'na tepki gösterdi.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçından önce Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçeli futbolcu İsmail Köybaşı'na tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde Fenerbahçe aleyhine yaptığı tezahüratla gündeme oturan İsmail Köybaşı, bir sezon sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. İsmail Köybaşı'na ısınma hareketleri sırasında tepki gösteren Beşiktaş taraftarı, hep bir ağızdan İsmail Köybaşı ile beraber anılan tezahüratı yaptı.

İSMAİL KÖYBAŞI NE DEMİŞTİ?

"O video, şampiyonluk kutlamasındaydı. Futbolcular olarak bazen isteğimiz dışında hareket edebiliyoruz. Benim ismimle ilgili bir tezahürat söylendi. Böyle bir görüntünün içinde istemeden bulundum, üzüntülüyüm. Fenerbahçe camiasının kırgınlığını biliyorum. Durumdan rahatsızım. Fenerbahçe'den özür dilerim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Ferhat:

Bjk taraftarı küfür ü en çok seven taraftar grubudur. Ve küfür bildiğiniz gibi aciz ve korkakların işidir. Bunlar korkağın teki onun için toplu hale gelip birilerine küfür ederek tatmin oluyorlar

7
10
yanıtYanıtla
yavuz:

yav he he

yanıt2
yanıt4
haramvehelal:

5liktas

6
9
yanıtYanıtla
.........:

BU ADAMI AILRKEN HİÇ Mİ KİMSE YOKTU SAĞINA SOLUNA BAKACAK İLERDE BİR İŞE YARAMAZ BUNU ALMAYALIM BOŞA PARA VERİYORUZBUNDAN TOPÇU OLMAZ DİYECEK ALLAH AŞKINA

4
1
yanıtYanıtla
19KARTAL03:

OOOOOOOOOO İSMAİL KÖYBAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII İSMAİLLL KÖYBAŞIIII İSMAİL KÖYBAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIFENEVEEEEEE K. . . . . . . . . . . BAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. . .

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali soylemis:

ne kadar özur dilesen fayda etmez cunku senin gibi dusunen bir ortam icindesin allah islah etsin hepinizi fesatciliklar bitmedigi surece boyle olaylarla devamlikarsilacagiz

2
0
yanıtYanıtla
yunus can 29:

Cam adam , hazır değilsen oynama lan.

2
0
yanıtYanıtla
ali sekerci:

Ülkemiz savasa girmis siz neyin derdindesiniz Carsi teröristleri, gidin gei parkina tekrar ülke ekonomisini batirin.

0
1
yanıtYanıtla
Metin uygun:

Gezi bir onur mücadelesidir..siz vatan hainleri anlamazsınız. Ayrıca çarşı sizinde hakkınızı arıyor ama siz biat eden bir zumresiniz anlamazsınız.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title