Haberler

Beşiktaş taraftarı, hakem kararlarına tepki gösterdi! Kural hatası iddiası gündeme geldi

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek'in kararlarını sert bir şekilde eleştirdi. Siyah-beyazlılar, 45+2 ve 75. dakikalarda verilen kararlara tepki gösterirken, kural hatası iddiası da gündeme geldi.

Süper Lig'de Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 75. dakikasında Necip Uysal ile Gassama arasında yaşanan pozisyon maça damga vurdu. Gassama ile girdiği mücadele sonrasında altı pas içerisinde yerdekalan Necip Uysal penaltı bekledi ancak hakem Hüseyin Göçek "devam" dedi.

Pozisyondan sonra VAR odası ile görüşen hakem Hüseyin Göçek, kararını bir kez daha teyit etti ve daha önceden başka bir pozisyon için durduğu oyunu hava atışıyla başlattı.

KURAL HATASI İDDİASI

Göztepe'nin 45+2. dakikada Celso Borges ile bulduğu 2. gol öncesinde Hüseyin Göçek'in verdiği bir karar da tartışmalara neden oldu.

Tyler Boyd'un sakatlığı için için oyunun durduğu an öncesinde topa son dokunan isim Beşiktaş'tan olmasına rağmen, oyunu durduran Hüseyin Göçek'in oyunu orta sahadan Göztepeli oyunculara topu vererek başlatmasının hatalı olarak öne çıktığı belirtildi.

Yeni kurallar gereği, oyun durduğunda pozisyon tekrar topun bulunduğu son yerden değil, topa sahip olan son takımın bulunduğu yerden, son oynayan takımın vuruşuyla başlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Göçek Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (6)

NECLA:

YÖNETİM KINA YAKSIN SERGEN YALÇINI LİG SONUNDA GÖREVE GETİRECEK

2
6
yanıtYanıtla
Kadıköy:

3 kere de oynansa yine göztepe yener. Ne hataaı

6
1
yanıtYanıtla
Gemlikspor:

Sanki galip gelecek futbol oynamışlar gibi hakem kararlarını eleştiriyorlar. Başladılar yine ağlamaya. Adamlar sizi eze eze yendiler.

1
1
yanıtYanıtla
A1905:

Yazık oldu 2 senelik koca çınara =)

1
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Göztepenin çocuğu halil akbunara selamlar

0
1
yanıtYanıtla
GUNBEY:

EVET MAÇTA BİR KURAL HATASI VAR AMA HATA MAÇIN POZİSYONUNDA DEĞİL HATA BEŞİKTAŞIN KENDİSİNDE ÇÜNKİ HOCASIZ TAKIM ÇOBANSIZ KOYUN GİBİ OLUR ANCA KÖPEKLER KOYUNLARI GÜDER AMA ONLARDA TAKTİK VEREMEZLER ANCA DÜZ YOLDA GÖTÜRÜP GETİRİRLER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title