Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Futbol Okulları İdari Sorumlusu Gökhan Ataş, 1 Ekim’de açılacağı duyurulan BJK Futbol Okulu için 23 Eylül 2016 Cuma günü Keşan’a gelerek saha ve tesislerde incelemede bulundu.
Saat 17.30 sıralarında Antrenör Anıl Gökmen ile eğitimin yapılacağı tesislere gelen Ataş burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Antrenör Anıl Gökmen’in BJK’nin eski futbolcusu olduğunu ve Keşan’da BJK Futbol Okulu açmak için kulübe müracaat ettiğini söyleyen Ataş, “Ben de Futbol Okulları İdari Sorumlusu olarak futbol eğitiminin verileceği tesisi görmeye geldim. Kendisiyle daha önceden BJK Futbol Okulu ile ilgili konuşmaları yapmıştık. Futbol Okulunun açılması için gerekli olan saha ve tesis tespiti için bugün buraya geldik. İyi bir tesisle karşılaştım. İnşallah Anıl kardeşim burada Beşiktaş ve Türk futboluna iyi futbolcular yetiştirecektir.”  diye konuştu.
SPOR OKULLARIMIZ OLARAK KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ
BJK olarak futbol okullarından beklentilerini ve hedeflerini anlatan Gökhan Ataş, “BJK olarak bizim önceliğimiz, çocukların futbol konusunda bilgilendirilmesi, BJK’nin kriterleri olan iyi insan olmak, iyi öğrenci olmak, olabiliyorsa da iyi bir futbolcu olmak olan temel esaslarımızı çocuklara aktarmak. Bu okula gelen her öğrenci futbolcu olacak diye bir garanti yok. Amaçlarımızdan 1.si BJK Futbol Okuluna gelen her öğrenciyi iyi öğrenci ve insan olarak yetiştirmek. 2.si BJK Futbol Okulu’na gelenler sayesinde taraftar kazandırmaktır. 3.sü BJK’ye azda olsa ekonomik açıdan katkı sağlamasıdır. Antrenörlerimiz her şekilde destekliyoruz ve futbol bilgilerine güvenmekteyiz. Çocuklara futbolu, teorik ve uygulamalı bir şekilde anlatması gerekir. Daha sonrasında eğer futbolcu yetenekliyse önünde kimse duramaz. Beşiktaş Kulübü olarak altyapı ve spor okullarımız olarak koordineli olarak çalışıyoruz. Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Sayın Gökhan Keskin hocamızdır. Kendisiyle birlikte BJK olarak altyapıda güzel işler yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
GÖKMEN: MERAKLI GENÇLERİMİZİ FUTBOL OKULUMUZA BEKLİYORUZ
Daha sonra söz alan Anıl Gökmen: Bugün Gökhan hocamız Keşan’a gelerek futbol okulunu açacağımız tesisleri gezdi. Keşan’da futbolu meraklı gençlerimizi Futbol Okulumuza bekliyoruz. Şu an için ön müracaatları alıyoruz. BJK Futbol Okulu için tesis şartlarının onaylanmasından sonra kayıtlar alınmaya başlanacak.” dedi.