MENÜ

Beşiktaş - Galatasaray: Son 20 yılda iki takımda da forma giyen futbolcular!

Beşiktaş - Galatasaray derbisi: 35 puanla lider Beşiktaş, 33 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray’ı konuk ediyor. Galatasaray'ı konuk ettiği son 5 Süper Lig maçını kaybetmeyen ve son üç karşılaşmayı gol yemeden kazanan Beşiktaş, lig tarihinde rakibine karşı üst üste dört iç saha maçında kalesini gole kapatamadı. Galatasaray ise bu sezon oynadığı 17 Süper Lig maçının sekizinde kalesini gole kapattı ve bu alanda ligin en yüksek sayısına sahip takım durumuna geldi. Zirve yarışısını da doğrudan etkileyecek dev derbi öncesi son 20 yılda hem Beşiktaş hem de Galatasaray’da forma giyen futbolcuları sizler için derledik…

Beşiktaş - Galatasaray mücadelesinde dikkat çeken detay! Süper Lig'in 19. haftası dev derbiye ev sahipliği yapıyor. Bu akşam saat 19.00'da Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi için heyecan dorukta.

Haberin Devamı

Her iki takımın da 3 puan için kıran kırana mücadele edeceği, zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik mücadele öncesi son 20 yılda hem Beşiktaş hem de Galatasaray'da forma giyen futbolcuları sizler için derledik.

İşte son 20 yılda hem Beşiktaş hem de Galatasaray derbisinde forma giyen futbolcular...

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ