Haberler

Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshettiğini TFF'ye bildirdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı döneminin bitişi resmileşti. Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin bugün itibariyle feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Abdullah Avcı ile görüşerek yollarını ayırdığını açıklamıştı. Avcı'nın sözleşme fesih detayları için görüşmeleri daha sonraya bırakan yönetim, bugün son noktayı koydu.

Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren ve bugün idmana çıkartan Siyah beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu'na Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi.

TFF KAYITLARA GEÇTİ

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli teknik adama 3 yılın sonunda 36 milyon TL ödenecekti. Sözleşmenin fesih detayları henüz paylaşılmadı.

TFF ayrılığı resmen kayıtlara geçirdi.

Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshettiğini TFF'ye bildirdi

KAP AÇIKLAMASI DA GELDİ

Beşiktaş, ayrılığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na da bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Abdullah Mucib Avcı görevinden ayrılmıştır. Kendisine yeni çalışma hayatında başarılar dileriz." denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (8)

misafir:

bjk nasil olsa ayligini ödeyecek, oda ayligini bedavadan aldigi sürece is bulmayacak, geriye bir secenek kaliyor, bjk geri cagirsin ve muhtelif islerde calistirsin.

7
1
yanıtYanıtla
aeç:

başlasın tatil cukka cukkaa :)))

6
0
yanıtYanıtla
yolan avcı:

tazminattan ne kadar kazanacak bakalım :(

3
0
yanıtYanıtla
1903:

Beşiktaş hata yapıyor nasılsa tazminat alıyor hiç olmazsa u15 takımın başına veririm çalıştırırım

1
1
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

1
1
yanıtYanıtla
1234:

Daha Karpuz kesecektik

0
1
yanıtYanıtla
TARAFTARIN İZLEDİĞİ PAHALLI BİR OYUN:

FİNALİ ÖNCEDEN BİLİNEN OYUN BİTTİ. . BİTTİ DE FİNALDE KARTAL ZARAR GÖRDÜ. . BİR TAKIM DIŞINDA HİÇ BİR BAŞARISI OLMAYAN ADAMA 3 YILLIK VE 36 MİLYONLUK SÖZLEŞME. . . İYİ NİYETTEN ÖTE, GÖNDERİLMEYİ ZORLAŞTIRMAK İÇİN SÜRE UZUN, ÜCRET YÜKSEK TUTULMUŞ. . ACABA KENDİ ŞİRKETLERİNDE BÖYLE BİR SÖZLEŞME YAPARLAR MIYDI ?

0
0
yanıtYanıtla
Sılla Hakan:

Bu adamı başımıza getirenler utansın. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title