BESİAD Yönetimi Gürün’ü Makamında Ziyaret Etti…

Yarımada Gazetesi 25/05/2019 - 08:34:12 Bu haber 328 kere okundu
BESİAD Yönetimi Gürün’ü  Makamında Ziyaret Etti…

BESİAD Yönetim Kurulu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e yaptığı ziyaretle, hem Osman Gürün’ e hayırlı olsun derken, hem de yapacakları projelerle ilgili bilgi verip, desteklerini istediklerini belirti.
 
Ana başlıklarıyla; Deniz Endüstrileri Tasarım Merkezi projesi, TUSİAD’ın desteklediği yapay zeka ile arıcılık verimini artıran projenin Muğla Büyükşehir Belediyesi ile yürütülme talebi ve BESİAD’ın gerçekleştireceği İş Zirvesi projeleri, tabela tasarım süreci ve diğer projeleri ile ilgili BESİAD başkanı Engin Kaplan bilgi verdi.  Ziyaretlere Bodrum Belediyesi Proje Uzmanı Ilgın Yüksel’de teknik destek vermek amacıyla eşlik etti. Ziyarette, Deniz Endüstrisi Tasarım Merkezi projesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin arı kovanı projesi ile ilgili Sayın Osman Gürün’den, Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerinin sözü alındı.
 
Ziyaretler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e yapılan ziyaretle devam etti. Bodrum Belediyesi ile Besiad’ın ortak yürüttükleri ‘’Deniz Endüstrisi Tasarım Merkezi’’ projesi ile ilgili görüşüldü. Bodrum Belediyesi Proje Uzmanı Ilgın Yüksel ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi proje ekibinin de dahil olduğu toplantıda, proje detayları üzerinde Muğla Üniversitesi proje konisyonu ile birlikte, Muğla Üniversitesinin de projenin nerelerinde rol alacağı görüşüldü.
 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Gürün ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Sn. Hüseyin Çiçek ile önemli süreçlerin istişare edildiği, aynı zamanda bazı süreçlerin de başlatıldığı faydalı ve verimli toplantılar gün boyunca devam etti.

Yorum