Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

BEŞİ BİR YERDE

BEŞİ BİR YERDE

Bu hafta ligde rahat bir konumda olan Karagümrük ile oynadık. Bizim için son haftalarda korkulu rüya görmemek adına üç puanı almamız gereken bir maçtı.

Maç ortada başladı iki takımın da az da olsa atakları oldu. Cikalleshi ile duran toptan öne geçtik ama gol VAR 'dan iptal oldu. Pozisyonda Abdülkerim ofsayt konumundaydı. Bu kez duran toptan rakip Lens ile golü buldu ve öne geçti. Gole hızlı reaksiyon verip yine bir duran top organizasyonun da Jevtovic'in arkaya indirdiği topta Ahmet Çalık ile beraberliği yakaladık. İlk yarının sonlarında bir de penaltı kazandık lakin bu kararda VAR uyarısı ile iptal oldu ve ilk yarı oyun bu skorla son buldu.

 

İkinci devre maça daha istekli başladık. Savunma arkası atılan uzun toplarla pozisyonlar bulduk. Karagümrük savunması buna bir türlü önlem alamadı. Bu taktiği iyi kullandık ve kaptığımız toplarda hızlı bir şekilde ileri oynadık. Bugün Cikalleshi ve Zymer Bytyqi'nin ekstra performansı ile önce Cikalleshi ile iki farklı skoru yakaladık. Sonrasında günün iyilerinden Zymer Bytyqi ile üçüncü golü, sonrasında pas arası yapan Abdülkerim'in harika taşıdığı top ile Cikalleshi'nin ayağından dördüncü golü bulduk. Ve maçın son bölümünde Amar Rahmanovic'in güzel pası ile topla buluşan Shengelia ile skoru tayin eden golü bulduk.

 

Bugün ki üç puan kalan haftalarda bizi küme düşmekten kurtardı. Artık kalan üç maçta rahat rahat oynayıp, gelecek sezonun planlamasını yapabiliriz. Yeni sezonda inşallah daha iyi bir kadro ile İlhan Hoca önderliğinde hakettigimiz konumlara geliriz. Seneye bizim için duygusal bir sezon olacak camiamızın 100. Yılı çünkü.

Artık doğru hamleler ve doğru planlama ile küme düşme korkusu olmadan her sezon belli bir çizgiyi yakalamış bir takım görmek istiyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR