Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya "Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var" Dedim - Son Dakika
Spor

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya "Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var" Dedim

Bir eğlence mekanında eşine sarkıntılık yapan Arda Turan tarafından, burnu kırılan ünlü şarkıcı Berkay, Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulunarak, "Arda'ya 'Seninle helalleşirim ama şartım var' dedim." dedi.

11.10.2018 22:03  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir eğlence mekanında Arda Turan tarafından burnu kırılarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Berkay, usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulundu.

"HESABINI VERECEK"

Arda tarafından burnu kırılan Berkay, usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada "Bana bir şey olmaz' diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya 'Seninle helalleşirim ama şartım var' dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim' dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya

ARDA TURAN EMNİYETTE İFADE VERDİ

Futbolcu Arda Turan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek ifade verdi. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan emniyetten ayrıldı. Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı, kasten yaralama ve silahla tehdit nedeniyle Arda Turan'ın yakalanmasını istedi. Ünlü futbolcu, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermeye gitti. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan Emniyetten ayrıldı.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya

ARDA TURAN DA ŞİKAYETÇİ OLDU

3 saat boyunca ifade veren Arda Turan'ın "Bende şikayetçiyim." diyerek şikayetçi olduğu ve Silahının incelemede olduğu ortaya çıktı.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya

BERKAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Arda Turan ile ünlü sanatçı Berkay'ın arasında yaşanan olaylarla ilgili, Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer bir basın açıklaması yaptı. Mermer, çeşitli iddialarla gündeme gelen olaya ilişkin müvekkilinin şu ana kadarki açıklamalarının geçerli olduğunu söyledi. Arda Turan'ın, Berkay'ın tedavi olduğu hastanede üzerindeki silahı birkaç el ateşlediğini ve konunun adli makamlara intikal ettiğini ifade etti.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya

SİLAH ATEŞ ALDI

Salı gecesi Arda Turan ve Berkay Şahin arasında Emirgan'daki Gizli Kalsın'da yaşanan tartışma sırasında, Turan'ın kafa attığı Berkay Şahin'in burnu kırıldı. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30'u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. İddiaya göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç da geldi. Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti ancak Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜ

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya
Ünlü Şarkıcı Berkay\'dan Açıklama: Arda\'ya "Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var" Dedim

Son Dakika Spor Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya 'Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var' Dedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Aspendos: Olaya bak zengin yapınca sarkıntılık fakir yapınca taciz 25 1 Yanıtla
  • DOĞRUYA DOĞRU: ÇARŞAMBA PAZARI SURATLI BU ADAMIN ADINI 2 DEFA DUYDUM. 1- FURBOLCU CANERİN KARISIYLA AVM DE BEBEK ODASINDA BASILDIĞINDA ( FENA REKLAM PATLATMIŞTI O ZAMANDA ) BİRİ DE BU ARDANIN ŞU KILIKSIZ HERİFİN YÜZÜNÜ DÜMDÜZ ETTİĞİ AN. ( BU DA FENA REKLAM PATLATTI ) HEMDE ŞU TİPİN GECELERDE DOLANAN KARISI KİTAP ÇIKARACAKMIŞ. O ZAMAN OLAN CANERİN YUVASI YIKILDI. BU ZAMAN DA ARDANIN MESLEK HAYATI TÜKETİLMEYE ÇALIŞILIYOR. ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRAZ MANTIK. BU ADAMIN REKLAM İÇİN KULLANMAYACAĞI İNSAN YOKTUR. 8 15 Yanıtla
  • Dobraadam: Kamuoyu ne özürü ya Berkay özür dilese ne olur dilemese ne olur,bırakma peşini sakın bu işin. 16 7 Yanıtla Anlaralı: : Adams : sonrası ne olcakmış söyle canım hadi korkma azındaki baklayı bi çıkart 3 0
  • Ordulu: Arda çok korktuk senden adamına çatmamışsın 15 3 Yanıtla
  • mehmet: hep dayak yiyen mahsum deildir 11 7 Yanıtla
  • Kayserili: Arda sen Türk futbol tarihinin yüz karasısın.. 12 3 Yanıtla
  • ZZ ebani: 3 tür insandan korkacaksın : Dağdan inme, dinden dönme, sonradan görme... 14 0 Yanıtla dede : dördüncüyü unutmussun birde senin gibi çok bilmişten 2 1 Sivasli kral: Yorumun 10 numara ama eksiği var bu 3 unden korkmayacan haddini bildircen 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

  • YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı
    14:29 YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvurular başladı. Programlar kapsamında yurt dışında yaşayan Türk gençleri için gençlik kampları ve kültür gezileri düzenlenecek. Başvurular 30 Nisan tarihine kadar yapılabilecek.


Advertisement