Berfin'e Çarpan Vicdansız Aranıyor

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde 5 yaşındaki Berfin’e çarpan sürücü kayıplara karıştı. Polis her yerde Berfin’e çarpan şoförü ararken, Berfin ömür boyu sakat kalma riski ile karşı karşıya.

Berfin'e Çarpan Vicdansız Aranıyor

Edinilen bilgilere göre, geçen ay Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesi Fatih caddesi üzerinde 5 yaşındaki Berfin oyun oynadığı sırada kendisine bir minibüs çarptı. Minibüs şoförü Berfin’e çarptığını görmesine rağmen durmayarak olay yerinden uzaklaştı. Kazayı görenler anne Alpaydinci'ye haber verirken, olay yerine çağrılan ambulansla Berfin, hastaneye kaldırıldı. Berfin’in sol ayağında bulunan damarların 3'ü koparken, Berfin ömür boyu tam yürümeme riski ile karşı karşıya kaldı. Emniyet yetkilileri mobese kameralarından yola çıkarak, Berfin’e çarpan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

ANNE PERİŞAN DURUMDA

5 çocuk annesi olan tek odalı evde yaşam mücadelesi veren Berivan Alpaydinci, kızına çarpan şoförün bir an önce bulunmasını istedi. Anne Alpaydinci, “Bana haber veriler kızına araba çarpmış. Hastaneye kaldırdık. 2 ay olmasına rağmen kızıma çarpan kişi daha gelmemiş. Kızımın 3 damarı kopuktur. Yürüyemiyor. Şoförün cezalandırılmasını istiyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler