BERAT GIDA İKİNCİ ŞUBESİNİ BOĞAZKALE’YE AÇTI

BERAT GIDA İKİNCİ ŞUBESİNİ BOĞAZKALE’YE AÇTI

Sungurlu’da faaliyet gösteren Berat Gıda, ikinci şubesini Boğazkale’ye açarak vatandaşların hizmetine sundu.

01 Nisan 2020 - 09:29

Berat Gıda sahibi Bekir Yıldırım, “Yeni şubemiz faaliyete geçmiştir. Berat Gıda 2 Boğazkale şubesi hayırlı olsun” dedi.

Bekir Yıldırım, her iki şubelerinde de koronavirüse karşı her türlü tedbiri aldıklarını ve müşterilerinin sağlıklarını her zaman ön planda tuttuklarını vurguladı.

İlçe de uzun yıllar yaş meyve ve sebze sektöründe hizmet verdiklerini ifade eden Bekir Yıldırım, artık Boğazkale halkına da kaliteli hizmetleri ile hitap edeceklerini kaydetti.

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki manav dükkânın da 2008 yılından bu yana, ilçe halkının sebze ve meyve ihtiyacını karşıladıklarını vurgulayan Yıldırım, 38 yıldır da yaş sebze ve meyve sektöründe Sungurlu halkına hizmet verdiğini kaydetti.

Yıldırım, sebze ve meyveleri klimalı ortamda muhafaza ederek yazın sıcaktan, kışında soğuktan koruyarak müşterilerine her zaman taze ve kaliteli ürün sunduklarını belirtti.

Çocukken bu sektöre girdiğini anlatan Bekir Yıldırım, “Çocukken mahallemizdeki manavların yanında çalışmaya başladım. Yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra kendim pazarlarda sebze ve meyve sattım. Daha sonra sabit bir yerimiz olsun, müşteriye daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak adına 2008 yılında bu iş yerimi açtım.” diye konuştu.

“MEVSİME GÖRE YERLİ ÜRÜN İLK TERCİHİMİZ”

Sebze ve meyveleri Ankara ve Amasya’dan getirdiklerini ifade eden Yıldırım, “Mevsime göre yerli ürünler çıkınca ilk tercihimiz her zaman kendi memleketimizin ürününü satmak oluyor. Kavun, karpuz, domates ve üzüm gibi memleketimizde yetişen en kaliteli ürünler tezgâhımızda ki yerini alıyor.

YAPRAK İHTİYACININ % 80’İ BİZ KARŞILIYORUZ

Halkımıza sebze ve meyveleri 2 güne bir taze taze getiriyoruz. Yaprak zamanı ‘İzmir Yaprağı’ satıyoruz. İlçenin yaprak ihtiyacının % 80’i biz karşılıyoruz. Yol boyu tesislerinin sebze ve meyve ihtiyacını da biz karşılıyoruz. Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyip, bizlere katkı veren müşterilerimizden ve Sungurlu halkından Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ