Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kilis 32°C
Az Bulutlu
Kilis
32°C
Az Bulutlu
Cum 32°C
Cts 32°C
Paz 28°C
Pts 25°C

“Benim Okulum Benim Kütüphanem” projesi

“Benim Okulum Benim Kütüphanem” projesi
A+
A-
16.08.2019
321
ABONE OL

Kilis’in Musabeyli ilçesinde “Benim Okulum Benim Kütüphanem” projesi kapsamında kütüphane açılışı gerçekleştirdi.
Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yürütülmekte olan ‘Benim Okulum Benim Kütüphanem’ projesi kapsamında Musabeyli ilçesinde tüm okullarda açılacak olan kütüphanelerinin ilk ikisinin açılışı Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Karadağ ve İl Genel Meclis Üyesi Hasan Bozkurt tarafından gerçekleştirildi.
‘Benim Okulum Benim Kütüphanem’ projesi için Kaymakamı Ertuğrul Avcı öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Karadağ koordinatörlüğünde 2018 yılı aralık ayında çalışmalara başlandı. Tüm okullardan öğretmenlerin katılım sağladığı kütüphane komisyonu kurularak alınacak kitaplar belirlendi. Kütüphanelerin kurulacağı tüm okulları modern kitaplıklar yaptırıldı. Okullar tatil olmasına rağmen okullara kütüphane açılacağını duyan öğrenciler büyük bir sevinçle açılışa katıldılar, kitaplarını alarak okumaya başladılar.
Açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Karadağ, “Okul müdürüyken hayalim okuluma bir kütüphane kurabilmekti. İlçe müdürü olduktan sonra neden tüm okullarımıza kütüphane kurulmasın diye düşündüm ve bu fikrimi Kaymakamımız Ertuğrul Avcı ile paylaştım. Bugün kendisinin büyük destekleriyle okullarımızı kütüphanelerle buluşturduk. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Okul için her şey yapabilirsiniz, eğer okulun bir kitaplığı yoksa hiçbir şey yapmamış olursunuz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.