Büyük Torbalı

“Beni bırakıp da nereye gidiyorsun?”

Kuşadası’nda halk plajında girdiği denizde dalgalara kapılan ve boğularak can veren 5 yaşındaki Encho Silviev Angelov, dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni öncesi annesinin oğluyla son buluşması, yürekleri parçaladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“Beni bırakıp da nereye gidiyorsun?”
152 Görüntüleme
11 Ağustos 2018 - 10:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

KOCA dünya dar geldi ona. Yanan yüreğini sığdıracağı, soğutacağı tek yer burası. 5 yaşındaki minik oğlu Encho Silviev Angelov’un tabutunun başıydı. Annesi Silvia Küçük’ü, Kuşadası’nda önceki gün boğularak can veren minik Encho’nun tabutunun başından kimseler kaldıramadı. 2016 yılında annesi Silvia Küçük’ün Çaybaşı’da yaşayan Müslüm Küçük ile evlenmesiyle birlikte Bulgaristan’ın Burgaz şehrinden Torbalı’ya gelen ve burada yaşamaya başlayan Encho’nun ölümünün ardından olayın ayrıntıları da bir bir netleşmeye başladı. Ailesine son 1 aydır sık sık baskı yaparak, denize gitmek istediğini söyleyen Encho’nun yoğun ısrarları üzerine günübirlik tatil için Aydın’ın Kuşadası ilçesine giden aile üyelerinin kent merkezinde bulunan halk plajında bir anlık dalgınlığını fırsat bilen minik çocuk, sahile doğru ilerledi. Havanın rüzgârlı olması nedeniyle minik Encho’nun denize girdiğini ve dalgalara kapıldığını son anda fark eden aile üyeleri, çığlık çığlığa yardım istedi.

GÖZYAŞLARI SEL OLUP AKTI

Cankurtaranların kısa sürede derin sulardan aldığı Encho’ya yapılan müdahaleler, hayatta tutmaya yeterli olmadı. 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci olmayı beklerken toprak olan Encho Silviev Angelov’un ölüm haberi Torbalı’yı yasa boğarken, dün cenaze namazı öncesi anne ile oğlunun son kez buluşması gözyaşlarının sel olup akmasına neden oldu. “Kara kaşlı” diye seslendiği oğluna “Henüz çocuksun sen, çocuk. Beni bırakıp da nereye gidiyorsun? Hadi kalk, çok uyudun.” şeklindeki feryadı yürekleri parçalarken, minik çocuk için dün Çaybaşı Merkez Mecidiye Camii’nde öğlen namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Encho’yu son yolculuğuna başta yakınları olmak üzere Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar uğurladı. Minik Encho, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde Çaybaşı Mezarlığı’nda toprağa defnedildi. Öte yandan minik oğlunu elleriyle toprağa veren anne Silvia Küçük’ün 5 aylık hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği öğrenildi. Murat CAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web