GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
'BEN VARSAM ALÇELİK YOK' İDDİASI

'BEN VARSAM ALÇELİK YOK' İDDİASI

Tarih 02 Eylül 2015, 02:09 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL KULİS HABER- İddiaya göre Canikli: Benim olduğum yerde Alçelik olamaz.
Dedi mi?
Buyrun.
Siz yorumlayın.


1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerde Giresun'dan aday olması su götürmeyen Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli'nin 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi el çabukluğu yaparak kesin listeye damga vurması halinde mevcut milletvekili Turhan Alçelik'e yol göründüğü değerlendirmesi yapılıyor.

KÖPRÜLER 7 HAZİRAN ÖNCESİNDE ATILDI


7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında milletvekili Turhan Alçelik ile köprüleri attığını sağır sultanların bile duyduğu Canikli'nin 18 Eylül'de YSK'ya verilecek listeye müdahil olarak Alçelik'in Giresun'dan yeniden aday göstermesine onay vermeyeceği söyleniyor.

GİRESUN'DA İKİ KRAL OLAMAZ


Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli'nin Giresun'dan ilk sırada aday olması durumunda - kuvvetle muhtemel- yine listeyi kendi ekibinden oluşturursa kendinden başka güçlü kimseye yol vermeyeceğinden yani 'teşkilatta yani Giresun'da iki kral olamaz' misali Alçelik'i defterden sileceği ileri sürülüyor.

'BEN VARSAM ALÇELİK YOK' İDDİASI

Ankara merkezli AKP kulislerinden yansıyan bilgilere göre Canikli'nin yakın çevresine ' benim olduğum yerde Alçelik olamaz' dediği iddia ediliyor. Öyle ki 7 Haziran seçimlerinde hazırcılı manasında gökten zembille ithal isim olarak Giresun'dan ilk sıra adayı olan ama partiye hiç artı katkısı olmayan Alçelik'i yeniden listeye aldırması çok ama çok zor görünüyor.

Öte yandan olası kesin listede Alçelik olmazsa ya Bursa'dan ya da İstanbul'dan aday gösterilmesinin de olası olduğu kaydediliyor.

Ama bekleyip göreceğiz.

 

Bu haber 3090 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- MHP’li Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, çiçeği burnunda CHP’li Beled...

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Tem...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi