Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Okul ziyaretlerinde Öğretmenlerle bir araya gelerek Eğitimde yapacakları projeleri anlatarak Hendek'i Eğitimde üst seviyelere çıkarmak için hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz.

Eğitim Kampüsü
Okul ziyaretlerinde Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile bir araya gelen Babaoğlu ' Şehrimizde Ortaöğretim Kurumlarında Nitelikli Okullar Büyük Bir İhtiyaçtır. Hedeflerimiz; Öğrenmede, araştırmada, öğretmede, paylaşmada engelsiz kampüs kurarak farklılıkları zenginlik kaynağı olarak gören eğitim anlayışı bir eğitim imkanı sunmaktır. Nitelikli öğrenci ve öğretmenleri ile eğitim ve araştırmalarda; modern ve bilimsel yaklaşımları sentezleyebilen, oluşturduğu teşvik edici ortamlar ile fikirler arası rekabeti oluşturan, bunları birer ekol haline dönüştürülebilen bir eğitim merkezi kurmaktır. Eğitim Kampüsü Projemizin içerisinde Spor Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Amfi Tiyatro, Açık Spor Alanları, Futbol, Voleybol, Basketbol, Tenis Sahaları, Tartan Pist (Koşu Alanı), Kapalı Spor Salonu, Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu bulunacak' dedi.

Esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdüren Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu akşam programlarında da Aktefek, Dereköy ve Kocatöngel Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Babaoğlu Tarımsal Kalkınma Projelerinden bahsederek 'Bireysel ve toplumsal kalkınmamızın sağlanması ancak ve ancak tüketimi azaltıp üretimi artırmakla mümkündür. Şehrimizin verimli toprakları, başlatacağımız topyekün kalkınma programlarıyla ve vatandaşlarımızın katılımıyla üretime kazandırılacaktır.

Hali hazırda kullanılmayan tüm devlet arazileri, belediyemizin önderliğinde teknolojik altyapı, bilimsel ve akılcı projeler ile uluslar arası standartlarda üretim alanları haline getirilecektir. Süs bitkiciği ihracatı, et, süt ve sebze ihtiyacının kısmen karşılanması sağlanacaktır' dedi.

Konuşmaların ardından Babaoğlu Vatandaşların sorularını yanıtladı.