Köroğlu Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanan, Mustafa Namdar’ın hazırlayıp sunduğu ‘İzdüşüm’ programının bu haftaki konuğu Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği (BEMAD) Başkanı İrfan Denizli oldu.

Programda, Mustafa Namdar’ın sorularını yanıtlayan Dernek Başkanı İrfan Denizli, erozyon hakkında bilgiler verdi. Erozyonun ne olduğunu, nasıl meydana geldiğini izleyicilere aktaran Denizli, dernek çalışmaları aktardı.

Sözlerine Regaip Kandilini kutlayarak başlayan Denizli, derneğin kurucusu merhum Sabri İnceler’i de unutmadı. Denizli, “Ben aslen Artvin Borçkalıyım. 1950 yılında Düzce Konuralp beldesinde doğdum. İlk ve Orta tahsilimi burada yaptıktan sonra orman tekniker okulunu bitirerek 1968 yılında Orman teşkilatında göreve başladım. Yüksek tahsilimi Hacettepe Üniversitesi’nde yaptım. Orman teşkilatında çalışmış olduğum 46 yılımın son 30 yılını Bolu’nun çeşitli bölgelerinde hizmet verdikten sonra 2015 yılında emekli oldum. Bir teknik eleman olarak 46 yılım hep cephede çalışarak geçmiştir. Bir gün dahi salonlarda boş gezdiğimi hatırlamıyorum. En zor zamanlarda ve en zor yerlerde çalıştığımı iyi hatırlıyorum. Beni başarılara getiren tüm personelime ve müdürlerime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Dünya Ormancılık gününüzün de kutlu ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

“İNCELER’İN VEFATI İLE DERNEK GÜÇ KAYBETTİ”

Denizli, Derneğin kurucusu Sabri İnceler ile ilgili olarak da, “Bolu eşrafından ve eski Milli eğitim müfettişi merhum Sabri İnceler’in 1996 yılında kurmuş olduğu Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği, 2012 yılına kadar birçok faaliyetler bulunmuştur. İnceler’in 2012 yılında vefat etmesi ile dernek güç kaybetmeye başlamış, bu nedenle çok sayıda üye istifaları meydana gelmiştir. Derneğe emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. 22 Nisan 2017 günü 11. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim sonucunda, değerli arkadaşlarımızın takdiri ile dernek başkanlığı görevine getirildim.

“GÜZEL BOLUMUZA FAYDALI OLMAYA ÇALIŞIYORUM”

İrfan Denizli, önce Bolu’ya dolayısıyla Türkiye’ye faydalı olmaya çalıştığını belirterek, “Uzun yıllar meslek hayatımda edinmiş olduğum deneyimleri ve tecrübelerimi bu defa hayırlı işleri amaç edinmiş olan bir sivil toplum örgütü ile birleştirip önce güzel Bolumuza ve dolayısıyla ülkemize faydalı olmaya çalışıyorum. Allah bizi utandırmaz inşallah.

Görev aldığımız 22 Nisan 2017 tarihinden bu yana ziyaret ettiğimiz başta Bolu Valisi Aydın Baruş olmak üzere, sıcak yaklaşımları ile bize destek veren tüm daire müdürlerine, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a buradan bir kez daha şükranlarımızı arz ediyor, bizr güç verdiklerini ifade etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim