Belözoğlu: 'Kadere inanan insanlarız'

Sevilla ile oynanan Şampiyonlar Ligi play-off maçında son dakikalarda kullandığı serbest vuruş direkten dönen Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Milli Takım'a döneceği de kaydedilen Belözoğlu'nun Başakşehir'in elenmesi nedeniyle oldukça üzgün olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2017, 13:48
Belözoğlu: ’Kadere inanan insanlarız’

İÇİNDEKİLER

Medipol Başakşehir'de dün gece maçın kırılma anının kahramanı Emre Belözoğlu, direkten dönen topun ardından yaşananları anlattı.

KADERE İNANAN İNSANLARIZ

BeinSports'a konuşan tecrübeli futbolcu, "Üzgünüm. Futbolcunun kaderidir bu yani. Kadere inanan insanlarız. Bazen olur bazen olmaz. Bunda da bir hayır vardır diye ümit ediyorum. Gerçekten bugün hak ettik. İlk maçta da hak ettik. Bunlar üst düzey takımlar. O top girseydi, kulübümüzün tarihi adına ve benim adıma çok değerli bir gol olabilirdi." dedi.

ÜLKEMİZ ADINA ÜZGÜNÜZ

Tecrübeli futbolcu, "Kısmet değilmiş. Daha kulüp olarak yapacak çok işimiz var. Benim de yapacağım çok iş var. Mücadeleye devam edeceğiz. Ülke futbolunu UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edeceğiz. Ülke puanını belirleyen çok önemli bir maçtı bu. Şampiyonlar Ligi'ne kalsak belki de önümüzdeki sene direkt katılacak takımı belirleyecek bir skor olabilirdi. Ülkemiz adına üzgünüz. Burada inanıyorum ki hem ülke futbolunu hem de bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık" dedi.

MİLLİ TAKIMA DÖNÜYOR

A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu, 2 ve 5 Eylül'de A Milli Takım'ın Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların kadrosuna Emre Belözoğlu'yu da çağırma kararı aldı.

Başakşehir'de gösterdiği performansla son dönemlerde dikkat çeken ve takımını sırtlayan Belözoğlu, uzun bir aranın ardından A Milli Takım'a tekrardan dönüyor. Emre Belözoğlu, milli takımdaki son maçını 28 Mart 2015 tarihinde Hollanda'ya karşı yapmıştı. Emre Belözoğlu bu sezon Başakşehir formasıyla 5 maça çıktı ve 1 asist yaptı.