Belözoğlu: "Ben bir görev adamıyım"

05.12.2019 - 08:41 | Son Güncellenme: 05.12.2019 - 08:41

Belözoğlu: "Ben bir görev adamıyım"

'Sakatlığı var' iddialarıyla ilgili konuşan Emre Belözoğlu, “Gayet iyiyim. Ağrım, sıkıntım yok. Antremanlarda yoğun bir şekilde çalışıyorum. Ben görev adamıyım, teknik heyetin vereceği her türlü görevin altından da kalkarım” dedi.

 

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası maçında İstanbulspor'a karşı oynanan oyundan memnun kaldı.

 

Emre, “Uzun süredir forma giymeyen arkadaşlarım, formda ve rekabede hazır olduklarını açık bir şekilde gösterdi” şeklinde konuştu.

 

Yeni Malatyaspor ve Göztepe maçlarında alınan 1'er puana ve sakat olduğuna yönelik iddialara da yanıt veren deneyimli oyuncu, şöyle devam etti:

 

“Yenilmemek çok önemliydi. Herkes 4 puan kaybettiğimizi konuşuyor. Ancak unutulmamalıdır ki, zorlu deplasmanlarda kazanılan 2 puan önümüzdeki haftalarda bizim çok işimize yarayacak. İlk yarıda kalan 4 zorlu maça odaklanmalıyız. Yakalayacağımız bir seri galibiyetle kayıpları acilen telafi etmeliyiz

Gayet iyiyim. Ağrım yok, sıkıntım yok, herhangi bir yorgunluğum da yok. Antremanlarda yoğun bir şekilde çalışıyorum. Ben görev adamıyım, teknik heyetin vereceği her türlü görevin altından da kalkarım." (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler