Arama Logo

Spor yazarlarından Beşiktaş yorumu!




16
YAZARLARDAN DEĞERLENDİRME
Spor yazarları, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde LASK Linz'e 2-1 mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi.
YAZARLARDAN DEĞERLENDİRME
15
RAHAT GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜRDÜK(METİN TEKİN)

Bu turu geçmek bu kadar zor mu olur? Evet, o kadar zor! İlk maçı düşündüğümüzde sonuç belki çok net değildi ama hepimizin düşüncesi rakibini 1-0'a rağmen rahat geçebilecek bir Beşiktaş olduğuydu.

RAHAT GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜRDÜK(METİN TEKİN)
14
DAHA DOĞRU OYNADI
Futbolun en büyük esprilerinden birisi daha güçlüyü, daha doğru oynayanın eleyebilmesidir. Beşiktaş az kalsın bunu yaşıyordu. Tabii ki Beşiktaş daha güçlü bir takım, oyuncuları daha kaliteli. Fakat daha doğru oynayan LASK Linz Beşiktaş'ı neredeyse eliyordu.
DAHA DOĞRU OYNADI
13
ROCO'NUN ZAAFLARI

İlk başta fena görünmeyen stoper Roco'nun bire birde, hamlede ve geniş alanda yakalandığında ortaya çıkan zaafları, sayısal olarak 5 tane santrfor olmasına rağmen son bölümde Pepe'nin orada oynaması...

ROCO'NUN ZAAFLARI
12
BİRİNCİ SANTRFOR ZOR
Belki de geri dönüşüm mü desek, 31 Ağustos'a kadar transfer devam ediyor mu desek, sonuçta bu turu getiren Negredo oldu. Yine gördük ki Larin'in birinci santrfor olarak başlaması artık çok zor.
BİRİNCİ SANTRFOR ZOR
11
BÜYÜK OLAYLAR YAŞAYABİLİRDİK
Her ne olursa olsun, son elemeye kalan bir Beşiktaş var. Bizim açımızdan önemli olan da bu. Burada elenen bir Beşiktaş olsaydı lig başlamadan çok büyük olaylar yaşayabilirdik. Yine de testi kırılmasa da ne olduğuna bakmak lazım
BÜYÜK OLAYLAR YAŞAYABİLİRDİK
10
BEŞİKTAŞ'I ÇOK ZORLAYACAK

Tolga Zengin'le bütün sezon gider mi? Başkasına gerek yok diyebilir misiniz? Roco sarsılırsa alternatifim vardır diyebilir misiniz? Vida'yı nereye koyarsınız? Bütün bu soruların cevapları bana göre Beşiktaş'ı çok zorlayacak.

BEŞİKTAŞ'I ÇOK ZORLAYACAK
9
PARTIZAN'I GEÇER Mİ?

Beşiktaş, Partizan'ı geçebilir mi? Bunun cevabını önümüzdeki haftadan itibaren almaya başlayacağız. Bu cevap, Beşiktaş için çok önemli olacak.

PARTIZAN'I GEÇER Mİ?
8
KUMAR OYNAMAKTI(ATTİLA GÖKÇE)

Temposuz, heyecansız ve kötü bir başlangıç yaptılar. Her iki takım için de beklemediğimiz bir şeydi bu. Beşiktaş, Linz’e avantajlı gelmişti ama vitesi boşa almış, rehavetle maça başlamıştı. Avrupa kupalarında hiç de geçerliliği olmayan bir anlayıştı bu. Tek gole sığınıp koca maçı taşımak sadece kumar oynamaktı.

KUMAR OYNAMAKTI(ATTİLA GÖKÇE)
7
ŞENOL GÜNEŞ'E YAKIŞTIRAMADIK
Dilim varmıyor ama, gecenin kaybeden kumarbazı da Şenol Güneş oldu. Gökhan Gönül’ü kulübede tutuyorsun. Adriano mecburiyetten sağ bek... Necip Uysal’ı ve Vida’yı da kulübede oturtuyorsun, sadece antrenman gözlemiyle Roco’yu Pepe’ye ortak ediyorsun. Bu kadar terslik, böylesine anlaşılmaz bir durumu Şenol hocaya hiç yakıştıramadık.
ŞENOL GÜNEŞ'E YAKIŞTIRAMADIK
6
BİR KİŞİ EKSİK BIRAKTI
Linz’in attığı gollerin ikisi de top kaptırma ve savunma gülünçlüklerinin sonucu. Adamlar, niyetleri yok sandığımızda meğer bizi uyutuyorlarmış. Şenol hoca ikinci yarıya Quaresma ile başladı. Doğrusu etkisiz, sıkça top kaptıran oyuna karşı bu iyi bir değişiklikti. Sonrasında Gökhan Gönül ve Negredo’yu (Dakika 72) oyuna almakta geç kalındı. Gökhan’ın yerini almasından sonra zoraki sağ bek Adriano orta alanda görev yapmaya çalıştı ama forvet arkası oynayan Babel takımı adeta bir kişi eksik bırakıyordu.
BİR KİŞİ EKSİK BIRAKTI
5
HAYAT DERSİ ÇIKARILABİLİR
Dünkü maçtan hayat dersleri de çıkarılabilir. Şenol hoca tarafından kabul görmeyen, kendine kulüp bul diye kapıya konulan Negredo, 5 santrfordan ikinci tercih olarak kulübede oturtulmuş sonra da sahaya sürülmüştü. İspanyol golcü karakterini, iyi niyetini, gayretini hiç esirgemeden profesyonelce oynamaya çalıştı.
HAYAT DERSİ ÇIKARILABİLİR
4
BELKİ DE SON MAÇINDA...

Lens, Quaresma, Babel, Medel diye yırtına duralım o kalabalığın içinde topa dokunma becerisini gösterdi, Beşiktaş’ı ipten aldı. Belki de son maçını oynadı Negredo. Gidecek mi, kalacak mı belli değil! Belli olan şu ki elde kalanlar daha çok çalışmak ve play-off’ta daha disiplinli, önemli oynamak zorunda. Şenol hoca dahil!

BELKİ DE SON MAÇINDA...
3
HER ZAMAN RİSKTİR(OKTAY DERELİOĞLU)

Beşiktaş LASK Linz maçına ilk maçta aldığı 1-0'lık galibiyetin avantajıyla çıktı. Ancak 1-0'lık skor her zaman için bir risk teşkil eder. Buna rağmen Beşiktaş'ın kadro kalitesiyle turu yine de rahat geçeceğini düşünüyorduk. Beşiktaş dün istediğimiz gibi değildi. Kendi oyununu rakibe bir türlü kabul ettiremedi. Geçtiğimiz sezon Avrupa Kupaları'nda esen Beşiktaş nerede? Pepe ve Roca uyumu iyi değildi. 2 futbolcunun birbirleriyle anlaşamadığı görüldü..

HER ZAMAN RİSKTİR(OKTAY DERELİOĞLU)
2
FABRI'Yİ MUMLA ARADI
Oğuzhan inanılmaz kötüydü. Nitekim 2. yarı onun yerine Quaresma girdi. Tolgay da etkisiz oynadı. Larin çok kötü değil ama Beşiktaş seviyesindeki bir takımın golcüsü mü. Bu her zaman soru işareti. Kaleci Tolga hiç güven vermiyor. Beşiktaş, Fabri'yi mumla aradı.
FABRI'Yİ MUMLA ARADI
1
İYİ SİNYALLER VERMEDİ
Eğer Negredo'nun golü olmasa Beşiktaş Avrupa'ya bu turda veda etmek zorunda kalacaktı. Bu takım acilen toparlanmalı. Geçen seneki Beşiktaş'tan eser yok. Gidenlerin yeri dolmadı. Takımın konsantrasyonu bozulmuş. Beşiktaş belki turu geçti ama gelecek adına hiç iyi sinyaller vermedi..
İYİ SİNYALLER VERMEDİ