TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belirsizlik bıktırdı

Konak’ta bulunan Küçükada Mahallesi 1433 Sokak sakinleri, belediyenin kentsel dönüşüm gibi sebeplerden hizmet alamadıklarını ileri sürdü. Vatandaşlar çöp arabasının bile sokaklarına girmediğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Belirsizlik bıktırdı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN / ÖZEL HABER

Konak’ta yapılması beklenen kentsel dönüşümün hala başlamaması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Konak’a bağlı Küçükada Mahallesi 1433 Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, belediyenin kentsel dönüşümü ileri sürerek mahallelerine doğru düzgün hizmet vermediğini iddia etti. Sokaklarına çöp arabasının bile girmediğini söyleyen vatandaşlar, kentsel dönüşüm belirsizliğinin bir an önce ortadan kaldırılmasını istediklerini belirtti. Mahallelerinin yakınlarında ulaşabilecekleri herhangi bir manavın bile olmadığından yakınan vatandaşlar, sokaklarından otobüs geçmediğinden de yakındı.

Sokaklarına çöp arabalarının girmediğini söyleyen Aydın Ulucaygün, “Buradaki ağaçların bakımı yapılmıyor. Ağaçları zorla budattırıyoruz. Çöpçü sokağın başına kadar gelip, dönüp gidiyor. Kentsel dönüşümün ne olduğu da belli değil. Evlerimize bir çivi dahi çakamıyoruz. Biz artık belirsizliğin giderilmesini istiyoruz. Manav yok, kasap yok. En azından küçük bir otobüs durağımız olsa, civardaki pazarlara alışveriş etmeye çok rahat gidebiliriz. Hadi benim arabam var fakat mahalledeki vatandaşların hepsinin aynı imkanı yok. Kemer metro durağı da bize uzak kalıyor. Yukarıda bir tane pazarımız var. Orada da her şeyi bulamıyoruz. Mecbur Şirinyer’e kadar gitmek zorunda kalıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.