Futbol

Çebi oyuncularla görüşmelere hız verdi

30 Mayıs 2020 Cumartesi 12:36 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2020 Cumartesi 15:14

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, karantina sonrası Nevzat Demir Tesisleri’ndeki mesaisine kaldığı yerden devam ediyor. Çebi'nin, oyuncularla yaptığı görüşmelerin mevcut borçlar ve maaş indirimiyle ilgili olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, 14 günlük karantina süresinin sona ermesinin ardından Nevzat Demir Tesisleri’nde oyuncularla yaptığı görüşmelere hız verdi.

Çebi’nin bugüne kadar futbolcuların büyük bir bölümü ile toplantı yaptığı ifade edilirken, yapılan görüşmelerin kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili olduğu öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi’nin, koronavirüsden dolayı ekonomik olarak yaşanılan tüm zorlukları ve mali yapıyı yöneticilerle birlikte oyunculara aktardığı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi, futbolculardan, geçmiş döneme ait alacaklarının yapılandırılmayı ve maaşlarında yüzde 15'lik indirim yapmaları talep ediliyor.

Görüşmelerin olumlu devam ettiği gelen haberler arasında.

Siyah beyazlılarda merak edilen konu ise sözleşmeleri sezon sonu sona erecek Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba'nın durumları.

Bu oyuncularla yapılan görüşmelerin sadece mevcut borçlar ve maaş indirimiyle ilgili olduğu, önümüzdeki günlerde 3 futbolcuyla yeni sözleşme için yeniden masaya oturulacağı ifade edildi.  

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz