MENÜ

Belhanda'ya ağır eleştiri: Kusura bakmasın ama...

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Mücadelenin 20. dakikasında Galatasaray, Belhanda'nın penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazandı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray - Alanspor maçının ardından konuştu. Erman Özgür, son zamanlarda eleştiri oklarının hedefi olan Belhanda'yı değerlendirdi.

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Mücadelenin 20. dakikasında Galatasaray, Belhanda'nın penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray - Alanspor maçının ardından konuştu. Erman Özgür, son zamanlarda eleştiri oklarının hedefi olan Belhanda'yı değerlendirdi.

Belhanda'nın performansını eleştiren Erman Özgür, "Yokluktan mı oynuyor, yoksa 'devre arasına kadar idare edelim talibi çıkar' diye mi oynatılıyor? Bir şey oynadığı yok. Maçın golünü atan oyuncu ama Galatasaray bu kadar baskı yerken, Belhanda topu tutup iki pas yapıp takımına nefes aldırmıyorsa kusura bakmasın... Belhanda'nın bir şey oynadığını falan düşünmüyorum ben" dedi.

YORUM YAZ