WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Belgesel Filmler 23 Eylülden İtibaren Gösterime Giriyor

Bu haber 23 Eylül 2019 - 15:30 'de eklendi ve 4.473 kez görüntülendi.

Bu yıl 20. si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinde derece alan ve finale kalan belgesel filmleri gösterimleri bu gün başlıyor.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında 23.09.2019 Pazartesi ( bugün ) saat 19.00’da başlayacak olan film gösterimleri şöyle sıralandı.

Mahdi ZAMANPORE Yönetmenliğindeki: Asak/Taş İşçisi, Aufa BILHAQ ve Esra JULİANA Yönetmenliğindeki: Baduy, Tevfik ŞENOL Yönetmenliğindeki: Değişen Şehirler/Soul of the Cities, Volkan SERDAR Yönetmenliğindeki: Mahlota, Hasan Basri ÖZDEMİR Yönetmenliğindeki: Mavi Otel / Blue Hotel, Aleksandra RECHKALOVA Yönetmenliğindeki: Meerim ve Tolunay TEKMEK Yönetmenliğindeki: ‘Pembe Kimlik / Pink ID.

24.09.2019 Salı saat 19.00’da Ebru ÇAKIRKAYA Yönetmenliğindeki: Son Kabileler, Sebastien BAUDER Yönetmenliğindeki: The em Space, Nuray KAYACAN Yönetmenliğindeki: Ardında Kalanlar The Left Behind,  Sarah THOMAS Yönetmenliğindeki: The Unsung, Uğur ERSÖZ ve Nusret Oğuzhan YILDIZ Yönetmenliğindeki: Uçan Adam/Man in the Air ve Fatih ERTEKİN Yönetmenliğindeki; Yaylacı.

Yine yarışma kapsamında Karabük üniversitesi Tıp Fakültesinde 25 Eylül Serbest kategori, 26 Eylül Amatör kategori, 27 Eylül Profesyonel kategori 28 Eylülde de dereceye giren filmler izlenebilecek.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Tasarım Fakültesinde ise yine 25, 26, 27 28 Eylül tarihlerinde aynı kategorilerdeki filmler belgesel severlerle buluşacak.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse festivale geri sayımın başladığını ifade ederken; “ Bu yıl tüm Safranbolulu hemşerilerimizle birlikte çok daha kapsamlı ve katılımlı bir festival yaşayacağız. Kültürel Miras ve Korumacılık ana teması ve Safran alt teması ile 20.sini gerçekleştireceğimiz festivalin belgesel film ve fotoğraf yarışmalarının rekor başvuru alması bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Bu bağlamda tüm belgesel ve fotoğraf severlere teşekkür ediyor, Safranbolulu hemşerilerime belgesel filmleri mutlaka izlemelerini tavsiye ediyorum” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.