"Belediyeler har vurup harman savuruyor"

“Belediyeler har vurup harman savuruyor”
 Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek yeni adli yıl açılışı ile ilgili yapılan tartışmaları değerlendirdi.Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek...

 


Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni çalışkan, kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek yeni adli yıl açılışı ile ilgili yapılan tartışmaları değerlendirdi.


Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Zihni çalışkan, CHP’li belediyelere yüklendi. Belediyelerin borçları yüzünden hareket edemez noktaya geldiğini söyleyen çalışkan; “Har vurup harman savuruyorlar” diye konuştu.


Başkan çalışkan, “Belediyeler ciddi anlamda borçlu. Bu durum ekonomik krize bağlanıyor. Ancak bu süreçten önceki dönemlerde incelendiğinde de aynı durum söz konusu. Şimdi maddi kriz nedeniyle “hizmet yapamıyoruz” diyenlerin geçmiş yıllarına da bakmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.


Yeni adli yıl açılışına dair tartışmaları da yorumlayan çalışkan; “Biz siyaseti seven bir milletiz. Siyasi bakış açısıyla ilgili bir durum. Ben başkanımızın kendi  kendine objektif kriterle değerlendirme yaptığını düşünmüyorum. Sadece Eskişehir barosu için söylemiyorum. Diğer barolar içinde söylüyorum. Siyaset yapmayı çok seviyoruz ama o cübbeleri de çıkaralım istemiyoruz.” Diye konuştu.


Bakan çalışkan Eskişehir için de artık maket ve proje yerine fiiliyata dönüşen hizmetler yapmanın vaktinin geldiğini de dile getirdi. Termik sorunu için Milletvekili Nabi Avcı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini aktaran Başkan çalışkan, “Hem çevremizi korumak, hem de kaynaklarımızı kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.