Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Azatlı Belediye Başkanı Reşat Bolat ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş sözleşmesine Azatlı Belediye Başkanı Reşat Bolat, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ve Sendika Temsilcisi Sami Eralp katıldı. Yapılan müzakereler sonucunda anlaşma sağlanarak işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı.

Başkan Karaca, “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Dünde olduğu gibi bugün de işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya, hak ve hukuklarını koruyarak iyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Azatlı Belediyesi ile gerçekleştirmiş olduğumuz 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesinde de emekçi kardeşlerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı. Toplu iş sözleşmemizdeki amacımız, insanca yaşanabilir bir ücret almaktır. İşçilerimizin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına enflasyona yenik düşmeyecek şekilde zam alarak, işçilerimizin mağduriyetini memnuniyete çevirdik. Bugün burada amacımıza ulaşmış olmanın mutluluğunu işçi ve emekçi kardeşlerimiz ile birlikte yaşamaktayız. Her zaman işçinin ve emeğin yanında olarak, işçilere hakkını teslim eden Azatlı Belediye Başkanı Sayın Reşat Bolat’a teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Toplu İş Sözleşmemiz sendikamıza, belediyemize ve işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Bolat ise, “Gece gündüz demeden çalışan işçilerimize alın teri kurumadan hakkını teslim etmek üzere çıktığımız bu yolda Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi ile 3 yıl süreli Toplu İş Sözleşmemizi imzaladık. İmzaladığımız sözleşmenin belediyemize ve işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sözleşme süresince uzlaşmacı tavrından dolayı Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca’ya teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim