Belediyeden Kurban Bayramı'na özel tesis

Belediyeden Kurban Bayramı'na özel tesis

02 Ağustos 2017 Çarşamba 21:15
Belediyeden Kurban Bayramı'na özel tesis
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çıplaklı Mahallesi’nde Kurban Bayramı öncesinde hizmet vermeye başlayacak Kurban Satış Yeri ve Kesimhanesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, “Alanya’mıza kapalı Kurban Satış Yeri ve Kesimhanesi’ni kazandırıyoruz. Vatandaşlarımız buradan rahatlıkla kurbanlık hayvanlarını alıp, hijyenik şartlarda kesimini yaptırabilecekler. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
 
BAŞKAN YÜCEL, HİZMETE GİRECEK TESİSLERİ İNCELEDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sabahın erken saatlerinde belediyenin şantiyelerini gezerek, inşası devam eden projeleri denetledi. İlk önce Çıplaklı Mahallesi’ne yapılan Kurban Satış Yeri ve Kesimhanesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yücel, ilgili birimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 “KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE HİZMETE GİRECEK”
Kurban Satış Yeri ve Kesimhane’nin Kurban Bayramı öncesinde hizmete açılacağının müjdesini veren Belediye Başkanı Yücel, “1.100 metrekare Kurban Satış Yerimiz içerisinde üstü kapalı hayvan satış alanlarımız olacaktır. Kurban satış yerimizde Veteriner ve Zabıta hizmet binası, mescid ile  kurbanlık bekleme alanları da mevcut. Kurban Satış Yerimiz Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımıza ve hayvan satıcılarımıza hizmet vermeye başlayacak. Halkımız buradan rahatlıkla kurbanlık hayvan alışverişini yapabilecekler, Kesimhanede de sağlıklı ve hijyenik ortamda kurbanlıklarını kestirebilecekler. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
 YÜCEL: “SAATTE 160 TON KAPASİTEYLE ASFALT ÜRETECEĞİZ”
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha sonra Kızılcaşehir sınırına inşa edilen Asfalt Plenti’ni inceledi. Saatte 160 ton asfalt üretim kapasitesine sahip Asfalt Plenti’nin de yakın zamanda hizmete gireceğini kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediyemizin kullandığı asfaltı burada üreteceğiz. Saatte 160 ton asfalt üretebilme kapasitesine sahip tesisimiz Maden Kalker Ocağımızla entegre şekilde çalışacak. Yakın zamanda beton üretim tesisimizi de kurmayı planlıyoruz. Kendi asfaltımızı ve kendi betonumuzu kendimiz üreteceğiz. Üretken belediyecilik anlayışımızla Alanyamıza hizmetlerimizin kalitesini arttıracak tesisler kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Son Güncelleme: 02.08.2017 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81