Belediye'den İkramiye Ödemesi

Haberler / Güncel

Belediye'den İkramiye Ödemesi

Emirdağ Belediyesi, daimi işçilerin geçmiş yıllara ait ikramiyelerini ödüyor. Emirdağ Belediyesi 2012 yılından itibaren 2012,2013,2014 ve 2015 yıllarına ait ikramiye, ilave tediye ve sosyal yardımların toplamı olan 189 bin TL işçi alacaklarını ödeyerek önceki dönemlerde haklarını alamayan sürekli işçilerin yüzünü güldürdü. İşçilere geçmiş yıllardan biriken 189.000 işçi alacaklarını ödeyen Emirdağ Belediyesi, 2012 yıllından itibaren ikramiyeleri ödedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye yetkilileri, her belediye başkanının öncelikle işçisinin hakkını vermesi gerektiğini, Başkan Kargın'ın da bu çizgide ilerlediğini, yönetime geldiği tarihten itibaren ilk olarak çalışanların maaşlarını düzenli ödediğini, şimdi de geçmiş yıllardan kalan ikramiyelerini ödeyerek çalışanların hakkını verdiğini belirttiler.

  • Okunma: 2113

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • AHMET

    sayın es es 130.000 TL diyecektin galiba.

  • eses

    ılk once emeklı olan sucuların parasını ode.gecen sene 100 bın tl alacakları olan sucuların adam bası parası odenmedıgı ıcın bu sene belkı 130 tl oldu tabıkı bu para odenmeye odenmeye faızlenecek buda vatandasın cebınden cıkacak tabıkı zamanında odense bunlar olmayacak.