Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Belediyeden Geleneksel Kardeşlik İftarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geleneksel hale gelen kardeşlik iftarında şehit aileleri, gaziler ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye tarafından kimsesiz çocuklar için kardeşlik iftarı düzenledi. Programa Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra Vali Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Aslan, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, şehit aileleri, gaziler ve kimsesiz çocuklar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eşi Hilal Saygılı ile birlikte masaları tek tek gezerek çocuklar ile yakından ilgilendi.

 

BERABER İFTAR VE DUA YAPMAK İSTEDİK

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında çocuklar unutulmaz bir iftar yaşadı.
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Bereketi, kardeşliğimiz, birlikteliğimizden gelen bir aydır Ramazan ayı. Bugün de kardeşliğimiz adına birlikte olalım istedik. Kur’an-ı Kerim’de bir çok ayette şehitlerden, annelerden, babalardan bahsedildiği gibi yetimlerden de bahsedilir. Biz bugün kardeşlerimizle bir arada olalım hasbihal edelim istedik. Beraber iftar ve dua yapmak istedik. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı. Başkan Saygılı, programın sonunda çocuklara dondurma ikram etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x