Belediye’den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Belediye’den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Düzce Belediyesi tarafından Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından destek amaçlı yardım kampanyası başlatıldı.

6.8 büyüklüğündeki depremin merkezi olan Elazığ'a ve etkilenen diğer bölgelere yardım göndermek için Düzce Belediyesi seferber oldu. Düzce Belediyesi tarafından bölgede depremden etkilenen vatandaşlara yardım malzemesi ulaştırmak amacıyla yardım noktası kuruldu.  

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle başlatılan kampanya kapsamında depremzedeler verilmek üzere gıda, ısınma, kıyafet yardımında bulunmak isteyen vatandaşların Belediye Hizmet Binası’na gelerek yardım malzemeleri teslim etmesi istendi.

Düzce Belediyesi tarafından toplanan ihtiyaç malzemeleri depremzede vatandaşlar için Elazığ ve Malatya’ya doğru yola çıkacak.

Düzce Belediyesi tarafından konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Düzce, Elazığ ve Malatya için hazır. 17 Ağustos ve 12 Kasım’ı hatırla Düzce! Tüm Düzcelileri afet bölgesine yardım için belediyemiz önünde kurulacak yardım noktalarına davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.