29 Mart 2024 Cuma   

BELEDİYEDEN ÇİFTE HİZMET

BELEDİYEDEN ÇİFTE HİZMET
 

Belediyeden çifte hizmet

Bayrampaşa Belediyesi evde kitap okurken çekilen videoları gönderen çocuklara kitap hediye edecek. Belediye koronavirüse karşı vatandaşalara da psikolojik destek verecek.

ÇOCUKLARA ‘EVDE KAL’ HEDİYESİ
Koronavirüs salgını ile mücadelede ‘evde kal’ kampanyasına destek veren Bayrampaşa Belediyesi, evinde kalarak kitap okuyan çocuklara kitap hediye etmeye başladı. Kitap okurken çekilen videolarını isim, soy isim, adres ve telefon numaralarını yazarak Bayrampaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarına doğrudan gönderen çocuklara hediye kitapları belediye ekiplerince ulaştırılacak. Uygulama ile çocukların evde tutulması ve okumaya teşvik edilmesi amaçlanıyor.

SALGINA KARŞI PSİKOLOJİK DESTEK
Bayrampaşa Belediyesi, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında ‘Sesinizi duyan biri var’ sloganıyla çocuklar ve yetişkinler için Psikososyal Destek Hattı hizmeti başlattı.
Koronavirüse (Kovid-19) karşı gerekli tüm önlemeleri almaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, salgından psikolojik olarak etkilenen çocuklar ve yetişkinler için ‘Sesinizi duyan biri var’ sloganıyla Psikososyal Destek Hattı uygulamasını başlattı. Zihinsel ve duygusal bütünlüğü korumak adına başlatılan uygulama ile süreçten olumsuz etkilenen vatandaşlar, hafta içi her gün 0(212) 544 75 71 numaralı telefonu arayarak Klinik Psikolog Cansu Yılmaz’dan destek alabilecekler.

Tarih: 31 Mart 2020 Salı    Hit: 2442

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol