Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Belediye yıllık 150 bin TL tasarruf edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediyesi bir yandan ilçedeki su sıkıntısını giderirken, diğer taraftan yapılan yeni çalışmayla birlikte belediye bütçesinden 150 bin Tl tasarruf sağlayacak.

 

KENDİ CAZİBESİYLE GETİRİLECEK

Bir süre önce Karakeçili Belediyesinin ilçedeki içme suyu ihtiyacını gidermek için başlattığı çalışma mutlu sonla noktalanıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’in girişimleriyle başlatılan çalışmada ilçenin ihtiyacını karşılayacak su ilçe sınırları içerisinde Bayburt deresi ve Tombul deresinde bulunan su döşenen boru hattı ile ilçe merkezine getiriliyor. Bulunan suyun memba kalitesinde olduğu, ilçenin su ihtiyacını karşılayacağı, ayrıca kendi cazibesi ile gelecek olması nedeniyle belediye bütçesinden 150 bin TL tasarruf sağlanacağı belirtiliyor.

 

150 BİN TL’LİK TASARRUF

Çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik “Karakeçili İlçesi Tombul deresi ile Bayburtun Deresi (Ateşin Suyu) Mevkiindeki Memba suyu kalitesinde 13 kilometre uzaklıktan kendi cazibesi ile elektrik sarfiyatı yapılmadan 110 cm çapındaki borular ile içme suyu deposuna getireceğiz. Yapılan bu hizmet sayesinde, Karakeçili Belediyesi yıllık ortalama 150 bin TL tasarruf sağlayacak. İlçemiz çeşmelerinden akan sular içilebilir hale gelecektir. İlçemiz Halkına hayırlı olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x